Photobucket

"I vow to fiercely love you in all your forms, now and forever. I promise to never forget that this is a once in a lifetime love"

"I vow to love you, and no matter what challenges might carry us apart, we will always find a way back to each other."


 

I går var jeg på kino med jentene mine, og vi dro med oss guttene våre hehe. Endelig var det tid til å se The Vow, har venten kjempelenge på å få se den. SYKT bra film! Det triste er at dette faktisk kan skje med hvem som helst i virkeligheten. Bare gå å se den!

 
Stikker på borte footballkamp nå, her er en video fra doug punden på en hjemme kamp :))

 
Etter en lang ettermiddag med bare øving til noen tester i morgen orket jeg ikke mer, satt i litt over 4 timer å pugget og laget note-card. Testene er egentlig veldig enkle siden vi har hatt 'review' oppgaver i alle fagene, og noen får vi bruke notater og bok på og det er multiple choice på alle sammen. Men har holdt med Amerikansk Historie som bare det, siden det er det faget jeg virkelig ikke føler meg trygg på. Så jeg bestemte meg for at det jeg ikke kan nå, kan jeg ikke og dro på kino med ei venninne.

 

 

Den var faktisk veldig bra, jeg trodde den skulle være veeldig skummel og skrekk aktig som jeg ikke liker såå godt, men den var ikke det, den var veldig spennende og måtte følge sikkelig med for å prøve å finne ut hva som hadde skjedd, men selvfølgelig litt skummel.