Photobucket

Siden det er påske så hadde vi fri fra skolen på fredag, så deilig med ei lang helg!! 
Etter skolen så dro jeg hjem og dusjet og alt, før vennegjengen vår dro over til The Plunketts house, siden lillebroren dems hadde bursdagsfering med over 20 gutter, så hadde han scavenger hunt, og vi halp til på de diverse stoppene. Så var vi litt barnslige etter det vi også, og lekte i en sånn stor oppblåsbar 'slott' ting hvor du spilte basketball, med noe som holdt deg fast å dro deg bakover når du sprang for å skyte. Jeg og Abby gjorde det, jeg ble slengt bak over på hennes side, hvor jeg tok en salto, hahahh!

 
På fredag hadde vi jo fri fra skolen så i tolv tiden dro vi til Collins house, vi hadde en liten påske egg jakt i hagen hans, siden Parker skulle spørre Hannah (kjæresten hans) til prom. Han hadde kjøpt og laget et puzzle spill som han gjemte i mange forskjellige egg, så når hun åpnet dem for å se hvilke godteri hun fikk, så lå det puzzle spill brikker oppi også. Så etter vi var der og bare hadde det artig litt, så dro vi å spiste pizza til lunsj, før jeg dro å spilte fotballkamp, og guttene dro for å gjøre seg klar til baseball kamp senere på kvelden.Abby ble sport til Prom på onsdag av Cole, når hun var ferdig med cheer trening så kom hun ut til hele bilden var fult av ballonger og en liten note inni bilen hennes :)

 

Etter baseball kampen så dro Tyler, Steph, Kyle og jeg til Tyler's house, siden han tydeligvis hadde en freaking STOR jacuzzi! Så vi var der resten av kvelden i går, koselig!
Resten av lang helgen min blir vell tilbrakt med jentene, gjengen og Kyle :)


 

Boston er hunden her i familien, han er rundt 2 år tror jeg. Har aldri hatt noe kjæledyr hjemme i Norge så nå får jeg prøve meg på det, selvom jeg har kommet frem til at jeg ikke vil ha noe hund selv senere, hehe. Han er kjempeleken og tror av og til at han er større enn hva han er, men kan være veldig kosetet til tider :)
Tenkte kanskje dere ville se litt av huset jeg bor i nå og vite litt om familien min.

Jeg bor sammen med vertsfar, vertsmor og vertsøster som er et år yngre enn meg + en liten chihuahua. De var kanskje ikke den familien som jeg hadde funnet selv, men de er virkelig en god familie og kjempekoselig, gjør alt for at jeg skal føle meg hjemme og vi har det kjempemorsomt og koselig sammen. De bor i et kjempeflott nabolag i et passe stort, typisk amerikansk hus, ikke langt fra verken skolen eller 'hovedplassen' i byen hvor alt av resturanter, kino og alt slikt er.  Jeg slipper å ta skolebussen nå siden vertsøster har billappen, som vil si jeg slipper stå opp klokken kvart på 6 for å dra med bussen kvart på 7 og vente på skolen i evigheter før første timen starter, nå står jeg opp like før 7 og vi dra hjemmenfra slik at vi er på skolen såpass på tid at vi bare går rett til klasserommet før the bell rings. Er også mye nærmere vennene mine nå, så er mye lettere når vi skal noe å de skal hente meg, så slipper de å kjøre helt til andre siden av byen for å hente meg som de gjorde før.

 

 

 

 

Fronten av huset.

 

Selvfølgelig er de fan of the pointers, vertsøster er forresten cheerleader på skolen.

 

Gyngesofa i hagen foran på huset, sååå deilig å bare sitte der nå som det er varmt og sol og bare slappe av!


En del av nabolaget.

 

 En annen del av nabolaget.

 

Rommet mitt, er passe stort og passer meg utmerket.


Sengen min, nesten, bare nesten like deilig som sengen min hjemme i Norge.

 

Lite 'walk-in-closet' hvor jeg har en part av klærne mine.

 


En del av skapet, her har jeg litt sko, klær og litt toalettsaker som står litt der og litt på badet. Deler bad med vertsøster, men hun bruker ofte badet med kun do og vask om morgen, så er ingen problem med tid på badet.Så klart litt av bildene jeg har på rommet (har hengt opp flere etter dette bildet ble tatt)

 

Har ikke bilder av familien nå, men skal se om jeg ikke får lagt ut noen litt senere. I allefall så stortrives jeg med familien nå, så ting går mye bedre :)
Endelig har jeg fått byttet vertsfamilie etter et sykt stress og mye styr. Det funket ikke å bo der jeg bodde, med vertsmor på 72 år så jeg bestemte meg for at jeg ville bytte da. Lettere sagt enn gjort, områderepresentanten min var ikke så veldig koselig å ha med å gjøre for å si det slikt. 


Jeg hadde funnet en familie selv som ville ha meg, det var en av mine beste venninner her. Men for en eller annen grunn så kontaktet aldri områderepresentanten min denne familien, og fant en annen familie. Men familien jeg bor til nå er kjempekoselige og jeg trives veldig godt etter bare ett par dager :) 
Endelig, etter akkurat 6 månder med letning på familie til meg har jeg endelig blitt plassert! Jeg skal til en by i Arkansas som heter Van Buren, ettersom jeg har forstått så er Van Buren den nest største byen i by-omårdet Fort Smith (en forstat tror jeg det kalles?). Akkurat i det omårdet jeg skal bo i, bor det rundt 25 tusen mennesker, myeeee mer enn 3 tusen mennesker som jeg er vandt med her på lille Andenes. Skolen jeg skal gå på heter Van Buren High School, og etter det jeg har sett på hjemmesiden så har skolen de fagene jeg trenger + en haug med sporter man kan være med på, så da skal det gå helt greit.

 

Vertsfamilien min består av ei enslig dame og ei jente fra Belgia. Har ikke fått så mye informasjon av noen, men skulle få det og bilder veldig snart, så jeg venter i spenning på det :) 

Har ikke fått noe avreisedato, men skolen min begynner den 15.august og områdsprepresentaten min skrev at jeg skal være i Van Buren minst fem dager før skolestart. + jeg skal jo på camp noen dager i New York, så ut i fra det jeg har regnet ut så kan det hende jeg drar den 5 eller 9.august allerede! 

 

EDIT: Jeg resier den 5.august fra Oslo og til New York, men jeg må reise fra Andenes til Oslo torsdag den 4.august!