Photobucket

Jeg er med på et softball lag blandet av jenter og gutter, derfor det er softball og ikke baseball. Det er en hel haug med vennene mine, guttene som allerde spiller baseball for skolen kunne ikke være med. Men i allefall, vi har hatt noen treninger nå i det siste, så vi kan være klar til tuneringen neste helg for å bedømme hvor god vi er og i hvordan 'spille gruppe' vi skal spille kamper i, det blir kamp hver fredag tror jeg det var. Baseball og softball er jo klart ikke noe stor sport i Norge, så lille foreign kid var veldig ny på denne sporten når jeg begynte å spille for en månde siden kanskje. Men i allefall, i dag satte vi opp hvem som skulle spille hva, og jeg er 'the catcher', vi har to som er det, siden jeg drar mens de enda spiller, men jeg er 'the starter'. Hvis dere har sett noen av de bildene jeg har lagt ut av Kyle, så er det det jeg spiller, med alt det beskyttene utstyret man har på seg. Har i allefall han som kan lære meg alt jeg trenger å vite frem til kampene våre starter, så det skal nok gå så bra så.

 Today's practice!! I går og i dag har det vært litt kjøligere enn hva det har vært, men skal hvist bli supervarmt igjen i morgen.. Litt for varmt noen dager!!
NÅÅ er soccersesongen nesten her, første kamp har vi 27 februar så nå har hardtreningen begynt. Vi trener til halv 5 - kvart på 5 hver dag etter 6time, som vil si siste timen min går til soccer også! Og guttene og jentene trener sammen, og trenerne er kjempesnille og morsome men fortsatt strenge(!!) på at vi skal gjøre alt helt ut. Disse to dagene har vi hatt oppvarming i 1 time, med bare løping og styrke haha, så spiller vi kanskje litt eller øver på spillet, så på slutten springer vi på en eller annen måte i 10 minutter. Høres kanskje ikke så hardt ut, men jo det er det!! Også bruker vi som regel alltid løpe i parken som har bakker en gang i uken, og av og til har vi hatt kondistrening hvor vi løper opp og ned tribunen om dere skjønner. Kneet mitt går det bra med, var heldigvis ikke så ille, men kjenner at jeg er litt redd for at det skal poppe ut igjen når jeg spiller, så skal prøve være litt forsiktig.

 Var litt støl idag, kjenner jeg er sliten nå hahha. Men HEY, jeg får virkelig kommet meg i form og forhåpentligvis kvitte meg med de få kiloene som kanskje har kommet seg på meg. Men nå som skolen er begynt og jeg ikke er hjemme før etter 5, også har jeg venner og ting jeg holder på med, så er ikke mat så interessant heller. Drikker jucie til frokost som regel, så av og til tar jeg med meg en sånn proteinbar eller hva det heter hvis jeg blir litt småsulten siden jeg har den sene lunsjen dette semestret, så spiser jeg et smørbrød og drikker vann og enten litt sånn chips eller frukt. Så spiser jeg enten middag eller så drar jeg ut med venner og tar jeg bare noe lett å spiser, og av og til til kamper drar jeg med venner å spiser på en eller annen plass. Hahah, følte det hørtes mye ut.. Men jeg har sluttet drikke brus nesten helt, siden familien min drikker ikke det og jeg orker aldri kjøpe det når vi spiser heller. Og jaah, jeg skal i allefall skjerpe meg og få bli good til bikinisesongen :)))
 

Skadet kneet mitt på fotballtrening på torsdag, dro til legen på fredag og det var ikke brukket eller noe men jeg må gå på krykker og på medisin i en uke + jeg må ha den tingen på bilde på foten hvis jeg går mye så kneet holder seg så mye som mulig i ro, så skulle vi se da om det var blitt noe bedre for hvis ikke må jeg ta sånn MR(?) og se om jeg ikke har slitt noe i kneet. Medisin jeg går på nå gjør at det ikke gjør så vondt og hevelsen blir litt mindre. Men de krykkene jeg må gå på, OFFFFF for et slit!!!!!!! Kommer dø neste uke på skolen av de sier jeg bare.......
Treningen i dag bestod av å løpe i 10 minutter rundt banen, for så og løpe fort opp og ned 'tribune-trappene' eller hva det heter i 3 minutter, så 3 minutter pause, så 3 minutter løpning osv, så løp vi rundt banen 6 minutter på slutten. Vi har trening i 1 og en halv time hver dag. 


 

Så nå jobber jeg for å få god kondis, blir god på banen og komme i form! :) Vi får alltid høre fra trenerene at vi får tenke positivt ved at vi begynner å tenke på bikinisesongen nå allerede, hahah
Så ja, for dere som lurer så har jeg sluttet på cross country, for det var rett og slett ikke så morsomt å holde på med siden skolen min er virkelig særriøse på denne sporten. Sååå jeg spiller nå soccer og har gjort det en liten stund nå og liker det bedre. Her er det både mye kondistrening men også trening med fotballen, litt mer variasjon.
Såå i dag hadde jeg min første treningsøkt sammens med cross country laget, jeg overlevde såvidt og er dødsliten nå! Vi løp veldig langt i dag, kanskje 6 kilometer i hvertfall og i nærmere 40 varmegrader. Det var ikke barebare for meg som ikke er vandt til mere enn 16 grader kanskje, og løpe i solsteken. 

 

Det var DØDS varmt og mens vi løp så hadde vi jo ingenting vann med oss så gjett om jeg ble glad når jeg endelig fikk drikke kaldt vann! Var flere ganger mens vi løp jeg bare ville drite i det og dra, men jeg klarte det heldigivs. Tre ganger i uken løper laget også på morgen før skolen, for å slippe å ha det så varmt(?). 
Så nå skal jeg prøve meg på noen treninger også får jeg se om jeg skal forsette med det. Jeg har i hvertfall sånn nesten bestemt meg for at i stede for track 2.semester så skal jeg spille soccer.

 

PS: bare så dere vet det så er cross country laget her på skolen det beste i hele arkansas, så de e liiiittttttt veldig mye bedre enn meg som ikke har gjort dette