Photobucket

Verkelig en by som må oppleves! ♥

New York er suuuper morsomt, disse siste dagene har vært kjempehektiske men vi har fått gjort så og si alt det viktigste man skal gjøre når man er her!  Vi har vært rundt omkring i byen med egen guide, vært standar turist i storby med å tatt bilder av alt og shoppet selvfølgelig. 

 


 

Vi har vært en jentegjeng som har vært sammen disse siste dagene, og vi har gått såå mye rundt omkring i byen for å lete etter butikker, bygninger osv. Noen av oss har til og med tatt subway her nede for aller første gang alene, med x-antall mennesker rundt.

 

 

Vi har vært ganske heldig med været egentlig, det har vært litt overskyet, litt blå himmel, litt sol, bittelitt regn men syykt varmt og klamt! Blir enda varmere i Arkansas, og der er det veldig høy luftfuktighet såå det blir litt annerledes enn hva jeg er vandt med hjemme på Andenes.


Nå er det ikke lenge til vi drar videre til vertsfamiliene våre, noen begynner å dra i natt og resten utover morningen. Jeg drar 07:55 (usa tid) og er fremme i Fort Smith utpå formiddagen, det er en annen svensk gutt som skal bo i samme by som meg så jeg reiser ikke alene :) 

 

ps: jeg vet det er veldig mange bilder i disse to new york innleggene, men har tatt sykt mange bilder så jeg legger så mange som mulig i disse new york innleggene! :) det er mer bilder på facebook for familie og venner.
Etter en nokså lang flytur over dammen var vi endelig kommet frem til New York, jeg satt heldigvis sammens med to andre hyggelige jenter så flyturen ble ikke såå kjedelig da. Dagen i går (fredag) gikk bare til å henge på hotellet, spise middag, blir kjent med hverandre og bare slappe av. 

 

 

Dagen i dag har gått til å bli guidet rundt omkring Manhatten på alle mulige plasser og det var utrolig mye vi fikk sett bare på en halv dag. Utover dagen når vi var ferdig med sightseeing fikk vi lovt å gå rundt om i byen å se på diverse andre ting og shoppe. Ble utrolig mye gåing fram og tilbake, hit og dit og på tvers av byen, men shopping ble det! :)

 

 

 

 

I morgen er det enda mer sightseeing av blant annet frihetsgudinnen, rockerfeller center, chinatown osv og shopping såklart, så på mandag flyr vi til vertsfamiliene våre!