Photobucketbucket.com/albums/aa334/Sofie_Elvan/IMG_3437-1-1-1.jpg" border="0" alt="Photobucket">

Julefeiringa her i USA var veldig annerledes enn hva jeg er vandt med hjemme, men jeg har storkoset meg forde om! Her har vi hatt juletreet oppe siden i slutten av november, folk har hatt julelysene på husene sine lenge og det har vært jul i butikkene siden oktober. 
På julaften gjorde jeg ikke så mye, stod opp og så på tre nøtter til askepott som jeg fikk i en pakke av storesøsteren min. Også skypet jeg litt med familien og noen venner hjemmenfra, og bare slappet av og så på film sammen med Miranda nesten hele dagen. På 25 desember fikk vi faktisk sove så lenge vi ville, jeg trodde jeg skulle bli vekt klokken 7 om morgenen for å åpne pakker som mange andre ble, men jeg stod opp halv 11 og litt etterpå når alle andre var våken så satt vi oss i stuen og åpnet pakkene våre. Jeg fikk en del penger satt inn på konoten min (klager ikke), og klær, smykker, sminkestuff og mye slike ting. Resten av julemorgen satt vi å så på julefilm frem til vi fikset oss for at resten av familien skulle komme over på julemiddag med kalkun, ham og alt mulig tilbehør. På kvelden når alle var dratt dro jeg på besøk til Kyle og var sammen med dem resten av kvelden. Resten av romjula har jeg bare slappet av og vært sammen med vennene mine og det kommer jeg vell gjøre frem til skolen begynner også. Forrige torsdag skjedde det ei bonfire ulykke hvor to av mine gode kompiser ble skadet, så hele vennegjengen min har vært veldig mye sammen og bare koset oss.

 

Jeg har faktisk ikke hatt hjemlengsel, trodde kanskje jeg kom til å få litt, har selvfølgelig savnet alle hjemme og det har vært rart å ikke feire julen på den måten jeg er vandt til, men jeg har storkoset meg her også så hjemlengselen har ikke kommet fram. Noe jeg er glad for, og det tyder vell bare på at jeg stortrives her. Men så gleder jeg med til å feire norsk jul igjen til neste år, mye av den gode julematen jeg er vandt til jeg har savnet. + her er det enda ganske varmt, går bare ute i genser og det er rundt 15-20 grader til sent på kvelden. 
Storesøster hadde sendt denne filmen i posten til meg, sååååå jeg fikk se Tre nøtter til Askepott likevell :) hihi, nå skal jeg dusje også ordne meg før vi skal spise kalkun og slikt.. 
Ei av venninnene mine her fylte 18 for ikke lenge siden, så vi hadde et birthdaypary for henne i dag og den ting vi alle sporte om hun ikke kunne gjøre først på kvelden var en 'picture scavenger hunt' som moren hennes hadde laget til oss (hun er veldig god på det). Så vi gjorde den først, vi var 3 lag på 4 stk og vi hadde 10 oppgaver/hint vi måtte finne frem til å ta bilde av, så vi hadde da 3 biler som vi kjørte rundt omkring i og utenfor Van Buren så for så å se hvem som klarte det best og ble først ferdige

 

En ting av det vi måtte kjøre var å dra utenfor en liten by som heter Alma 10 minutter unna her, for å dra langt utti ingen plass for å dra til et hus til en som heter Tony Alamo hvor vi måtte gå neddi bassenget hannes som var hjerteformet og skrive 'happy birtday kirbey' på en spessiel måte og ta bilde. VELL, huset hans var sikkelig stort og 'rik' ish og slik men ingen har bodd der på lenge, men det lå lang fra byen og blant småe og dårlige hus. Men det som er at han kidnappet og voldtok unge barn, han hadde en slags 'cult' og hjernevasket folk til å tro på han eller noe, men så når kona hannes døde så hadde han hun i ei glasskiste eller noe og BEHOLDT henne i huset, og han betalte ikke skatten sin og det var når han ble tatt for det at de fant ut alt det andre om han, eller noe sånt. Men i allefall, vi kjørte opp til der han bodde, men så var veien sperret av like ved huset hans så vi måtte spørre to menn som sto utenfor et av nabohusene nesten om hvordan vi kunne komme oss dit (skummelt) også kjørte vi dit. Og vi lot bilen stå på med nøklene og alt i (noen kunne sikkert kommet tatt bilen...) og hadde lysene mot bassenget også gjorde vi oppgaven. Forresten så bor det forstatt noen få folk av det 'culten' hannes i det området vi var i, fortviler meg ikke om de mennene var en slik beliver. Meg og Tara gikk å snakket med de mens Paige og Stephanie satt i bilen, de var klar til å kjøre som bare det hvis noe skjedde.. hahaha paranoid(?) much.

 

Jeg og Stephanie bestemte på turen hjem i kveld at vi skal dra dit igjen med Tyler og Kyle og faktisk gå rundt inntil huset og slik for å se, for vi hadde ikke tid til det idag. Hahaaahaha i know, teit men uansett.

 

 

De andre oppgave var ikke slike som den om Tony Alamo, men vi måtte dra til high schoolen og tegne noe tall opp til 18 elns og ta bilder, vi måtte dra til et highway skilt og få noen til å ta bilder av oss der midt i ingenmansplass, vi måtte dra på en slags bar hvor folk kledde seg ut, vi måtte finne den trucken på bildet nedenfor, vi måtte dra på kirkegården og finne en spesiell gravstein, vi måtte ta bilde med noen som ikke liker en av oss og vi dro hjem til den personen for å ta bilde, hahah jeg ringte og sporte siden jeg kjenner hun jenta og ingen andre ville ringe siden de ekke såå close (foreign girl got this) ogsåå måtte vi gjøre noe greier på McDonalds og noen småting til.


Alt sammen måtte vi finne ut av selv, og hvor vi skulle dra osv, vi fikk bare ledetårer om hva det var også når vi fant ut hva det var måtte vi finne hvor det var. MITT LAG VANT FORRESSTEN!!!


Etter vi hadde gjort dette morsomme og litt barnslige så dro vi til Kirbey's for å feire henne :)

NÅ er jeg sliten og trøtt etter å ha gått i et i hele dag, kom rett hjem fra state for cheerleading og rett for å fikse meg til å dra ut igjen.
Ser ut som at jeg ikke skadet kneet mitt så mye som det kanskje truddes på fredag. Jeg må nok bare ha falt og twisted det noe kraftig(!!), men det er forhåpentligvis bra igjen til etter juleferien, må kanskje bruke 'my brace' når vi løper og spiller mye, men det får bare gå! 

 
 Har i allefall maange piller jeg kan ta for kneet!

 
Fikk endelig t-skjortene og gensern jeg hadde bestilt på soccer for ei stund siden :) Også bestilte vi bukse og genser til kampene og slikt. Men jeg har rosa og grønn vanlig t-skjorte + ei t-skjorte og en genser i et litt annet motiv 

 

 

Kjøpte meg ei ny pengebok fra Fossil på lørdag siden den gamle min var ø-d-e-l-a-g-t. De har sykt mye fint i dette merket, og pengeboka var på salg så ble ikke så allers verst i pris!

 

Og fikk meg en ny ring på søndag, hihihi! Er sånn 'bestevenn-ring', Kelsi har en nesten helt lik ring og hvis man setter min og hennes sammen så passer de perfekt sammen. Er forresten ikke en sånn billig ring, neeeeii ekte saker det der!

 

Skadet kneet mitt på fotballtrening på torsdag, dro til legen på fredag og det var ikke brukket eller noe men jeg må gå på krykker og på medisin i en uke + jeg må ha den tingen på bilde på foten hvis jeg går mye så kneet holder seg så mye som mulig i ro, så skulle vi se da om det var blitt noe bedre for hvis ikke må jeg ta sånn MR(?) og se om jeg ikke har slitt noe i kneet. Medisin jeg går på nå gjør at det ikke gjør så vondt og hevelsen blir litt mindre. Men de krykkene jeg må gå på, OFFFFF for et slit!!!!!!! Kommer dø neste uke på skolen av de sier jeg bare.......
Denne helga har vært heelt amazing!! :D Fredagen ble brukt til  middagsdate med jentene for så en god film etterpå etterfulgt av prating til langt på natta og hadde sleepover med Stephanie! Lørdagen var jeg hjemme alene fra 12 og utover siden resten av familien dro på cheer konkuranse men jeg orket ikke være med. Veldig flott at strømmen gikk totalt akkurat når jeg skulle sminke meg og det? Så stod på badet med noen lys mens det var bekkmørkt i resten av huset. På ettermiddagen dro jeg på basketballkamp for å se guttene spille og litt av jentene, så dro jeg til Fort Smith for å spiste og så på kino og bare koste meg. Og i dag har jeg gjort ingenting frem til nå.. haha

 Her er forresten Senior 2012 genseren min som vi fikk når vi bestilte stuff til graduation! Nå stikker jeg på 'Ugly Sweater Christmas Party' med Kelsi :) Snakkes