Photobucketbucket.com/albums/aa334/Sofie_Elvan/IMG_3437-1-1-1.jpg" border="0" alt="Photobucket">

Har virkelig ikke hatt tid til å sotte å blogget og har bare helt glemt det av. Men jeg har det STORTRIVES her, tiden flyger virkelig og jeg liker meg her mer og mer for hver dag! Nå har vi hatt ei uke fri fra skolen på grunn av Thanksgiving som var på torsdag som bestod av å spise mat, spise mat, spise mat, se på football, spise mat og se på football! Men nå har jeg nå opplevd det også! Ellers har jeg bare slappet av og hengt med venner nå mens vi har hatt skolefri. 

 


Litt av all maten vi hadde :)

 

 Vertsfamilien min hadde en slags duk hvor alle som var å spise middag måtte skrive noe de var takknemelige for, på denne duken var det siden 2003 tror jeg, og var spanske som hadde skrevet, og en fra Kina tror jeg. OG etter kvelden var over en norske også, hehe.

  

Dette er jentene jeg henger med allermest og som jeg virkelig ikke vet hva jeg skulle gjort hvis jeg ikke hatte møtt dem. Har hengt mye med dem i ferien, og vi har bare fartet rundt, spist mat (ahahahha), vært med folk, bonfire, kino, sleepover osv osv :)

 

På torsdagskveld / natt til fredag var det jo den berømte Black Friday her, og heeeeeeerrregud sier jeg bare. Amerikanerne er virkelig gale!! Vertsbroren min dro til Walmart etter vi hadde spist og alt som var klokken litt over 5 kanskje, og satt å ventet der helt til 10 kun for å få en sånn autmatiks stor lekebil til datteren hannes, og trampoline! Jeg og vertsmor dro ned dit senere og slik at vi var der når klokken var 10, aldri sett mennesker vært så gale, var noen kjempegode tilbud men hahah ikke om jeg er sååååå desperat etter ting. Noen hadde campen utenfor Best Buy (tv,data og alt slikt) siden tirsdag!!!!!! Også dro vi på noen andre butikker også senere på natten, haha, bare for å ha gjort det liksom egentlig.

Vi fikk oss også ei trampoline, som jeg og vertsøster satt opp nesten helt selv!! :) 

 

 
I dag har jeg hatt en sikkelig sløve dag og ikke gjort noe som helst enn sett på diverse serier og slikt! Har egentlig bære vært litt sliten siden det har gått i ett sett de siste ukene, alltid noe jeg gjør, men idag fikk kroppen min være i ro og da var det godt slappe av! Heldigvis er det bare ei uke igjen på skolen, så har vi thanksgivingbreak også bare 3 uker igjen før juleferie! Farget også håret mitt på onsdag, ble hjemmefarging med bestfriend Kelsi, o-m-g sier jeg bare, resultatet ble bra men haha aldri hatt en så morsom 'frisørtime'.

 

Her om dagen hadde jeg en dag hvor engelsken min var VIRKELIG koblet ut, måtte tenke syyykt lenge på når jeg skulle si noe, ble bare surr når jeg skulle skrive og var et par mange ganger det kom halvveis norsk-engelske ord ut. Men som regel så går absulutt alt på engelsk og blir lite norsk, norsken blir kun brukt når jeg er på nettet og skriver og leser.

 Men nååååå holder jeg på å fikse meg, sikkert brukt 2 timer på å få dusjet, fønet håret og begynt sminke meg. Her går det laaaaangstom i svingene! Skal ut å spise middag med noen folks, så kanskje på bowling ooog kanskje på et birthdayparty hvis vi orker :)

 
Jeg har litt lite tid til å blogge hver dag og slikt. Det er alltid ting som skjer og jeg blir bare mer og mer opptatt og tidenflyger. Engelsken min blir såå mye bedre for hver dag, og norsken glemmer jeg mer og mer... hahah.

I helgen var jeg på i Oklahoma i bursdag og på shopping og denne uken har jeg noe jeg skal hver dag.

Vi fikk sånn ting for å bestille stuff til graduation i går, allerede! Gleder meg til å oppleve det. Og snart er det thanksgiving så da har vi ei uke fri fra skolen, noe som skal bli deilig!

 

I dag ble det faktisk utlåst tornadovarsel i byen her jeg bor, det er sånner sikkelige sirener eller noe som lager lyd og det betyr du må komme deg i sikkerhet (byggninger, rom i huset som ikke er i vegg mot ute, skap osv). Så hele skolen ble evakuret og vi måtte inn i et rom som heter saveroom hvor vi satt i 15-30 minutter. Resten av dagen regnet det noe SYKT, tordnet og lynet. OG vi har hatt to jordskjelv dem siste dagene og jeg merket ingenting...

 Det var jo halloween i går så i forrige uke så skjærte jeg og Miranda ut pumpkin (måtte søke opp hva det betydde på norsk, stod helt fast hah). Var min aller første gang at jeg gjorde det og resultatet mitt ble egentlig ganske bra, var noe som tatt fra hverandre men med litt lim og diverse så merket man det ikke! 

 

Jeg valgte en litt vanskelig, men pytt pytt! Domme meg glemte helt å ta bilde av dem i går med lys, meen jaja.

 

Meg og vertssøster Miranda!

 

Vi kjøpte Boston et lite antrekk som vi tok på han i går, men han ble litt 'redd' av å ha det på så han hadde det ikke på så lenge.

 

Jeg kledde meg ikke ut eller noe, vi skulle egentlig på et halloween party på lørdag men det ble avslyst eller noe, så vi dro en gjeng til et haunted house som lå litt utenfor Fort Smith i en gammel nedlagt millitærbase hvor det faktisk er gjennferd eller noe, har vært et show hvor dem har gjort undersøkelser på det. Men uansett, det var kjempebra ordnet til og syykt skummelt!

Mange av husene her har hatt halloween pynt oppe i mange uker nå, men vi tok det opp i går og ned i dag. Var kjempemye folk som kjørte opp til nabolaget vårt og gikk trick or treat rundt omkring. Og herregud så mye godteri som gikk, vi kjøpte myeeee og alt ble borte!