Photobucketbucket.com/albums/aa334/Sofie_Elvan/IMG_3437-1-1-1.jpg" border="0" alt="Photobucket">Nå er jeg klar til å blogge til dere hjemme om livet mitt i USA med min nye Macbook Pro ♥♥
Nå er jeg hjemme fra ei kjempekoselig 'halvuke' i Oslo sammen med mamma. Når jeg først måtte dra helt ned til Oslo, så tok vi likså godt noen dager ekstra der for å shoppe litt, dra litt rundt omkring og møte familie. Jeg skulle ta en engelsk test som heter SLEP, som alle studenter må ta + det var et obligatorisk informasjonsmøte.

 

Testen jeg skulle ta varte i to timer og alt gikk i multiple-choice,  var kanskje bittelitt vanskelig på slutten bare men ellers gikk det bare bra! Etter testen var det en liten pause før det var informasjonsmøte fra 1 til ca halv 6, hvor de snakket om alt fra a til å, mye av den informasjonen som vi fikk viste jeg litt fra før, men det var uansett greit å få høre alt fra Explorius, også fikk jo mamma vite litt om alt som skjer/skal skje osv. Det var også tre tidligere studenter som var der for å snakke litt om sine opplevelser, high school og forskjellige ting om året, så det var kjempebra.

 Uten om det så er det ingenting nytt ang USA, har ikke fått familie enda, men får håpe det kommer om ikke så veldig lenge. Fikk noe slags dokument av Explorius i helgen som man må sende inn til lånekassen når man skal søke stipend, så tipper jeg skal komme i gang med det om ikke så lenge. Ogsåå venter jeg på at jeg kan søke visum, men kommer ikke til å dra bortover til Oslo igjen før skolen er ferdig så det er ikke noe stress da.