Photobucketbucket.com/albums/aa334/Sofie_Elvan/IMG_3437-1-1-1.jpg" border="0" alt="Photobucket">

Jeg er med på et softball lag blandet av jenter og gutter, derfor det er softball og ikke baseball. Det er en hel haug med vennene mine, guttene som allerde spiller baseball for skolen kunne ikke være med. Men i allefall, vi har hatt noen treninger nå i det siste, så vi kan være klar til tuneringen neste helg for å bedømme hvor god vi er og i hvordan 'spille gruppe' vi skal spille kamper i, det blir kamp hver fredag tror jeg det var. Baseball og softball er jo klart ikke noe stor sport i Norge, så lille foreign kid var veldig ny på denne sporten når jeg begynte å spille for en månde siden kanskje. Men i allefall, i dag satte vi opp hvem som skulle spille hva, og jeg er 'the catcher', vi har to som er det, siden jeg drar mens de enda spiller, men jeg er 'the starter'. Hvis dere har sett noen av de bildene jeg har lagt ut av Kyle, så er det det jeg spiller, med alt det beskyttene utstyret man har på seg. Har i allefall han som kan lære meg alt jeg trenger å vite frem til kampene våre starter, så det skal nok gå så bra så.

 Today's practice!! I går og i dag har det vært litt kjøligere enn hva det har vært, men skal hvist bli supervarmt igjen i morgen.. Litt for varmt noen dager!!
Siden det er påske så hadde vi fri fra skolen på fredag, så deilig med ei lang helg!! 
Etter skolen så dro jeg hjem og dusjet og alt, før vennegjengen vår dro over til The Plunketts house, siden lillebroren dems hadde bursdagsfering med over 20 gutter, så hadde han scavenger hunt, og vi halp til på de diverse stoppene. Så var vi litt barnslige etter det vi også, og lekte i en sånn stor oppblåsbar 'slott' ting hvor du spilte basketball, med noe som holdt deg fast å dro deg bakover når du sprang for å skyte. Jeg og Abby gjorde det, jeg ble slengt bak over på hennes side, hvor jeg tok en salto, hahahh!

 
På fredag hadde vi jo fri fra skolen så i tolv tiden dro vi til Collins house, vi hadde en liten påske egg jakt i hagen hans, siden Parker skulle spørre Hannah (kjæresten hans) til prom. Han hadde kjøpt og laget et puzzle spill som han gjemte i mange forskjellige egg, så når hun åpnet dem for å se hvilke godteri hun fikk, så lå det puzzle spill brikker oppi også. Så etter vi var der og bare hadde det artig litt, så dro vi å spiste pizza til lunsj, før jeg dro å spilte fotballkamp, og guttene dro for å gjøre seg klar til baseball kamp senere på kvelden.Abby ble sport til Prom på onsdag av Cole, når hun var ferdig med cheer trening så kom hun ut til hele bilden var fult av ballonger og en liten note inni bilen hennes :)

 

Etter baseball kampen så dro Tyler, Steph, Kyle og jeg til Tyler's house, siden han tydeligvis hadde en freaking STOR jacuzzi! Så vi var der resten av kvelden i går, koselig!
Resten av lang helgen min blir vell tilbrakt med jentene, gjengen og Kyle :)