Photobucketbucket.com/albums/aa334/Sofie_Elvan/IMG_3437-1-1-1.jpg" border="0" alt="Photobucket">

I går var der fredag igjen, som betyr nok en baseball kamp! Det er så sykt fint vær her nå for tiden, kokvarmt å bare gå i shorts og tskjorte! Etter skolen dro vi inn til Fort Smith å kjøpte baseball glove og softball, siden vi skal spille på et mixed lag med vennene våre som starter snart, hahah jeg skal spille også og jeg har spilt catch to ganger og aldri pitchet haha. Ohh well.. Vi tapte kampen i går, dessverre. Men baseball laget var i Disney World i Spring Break på ei tunering og de vant alle kampene, yayy! Så de er ganske godde!

 
 

Etter varsity kampen dro vi å spiste siden vi hadde ikke spist siden lunsj på skolen, også kom vi tilbake til kampen siden jv laget spilte. Men det ble litt kjedelig, så gikk jeg, Tyler og Stephanie til en annen field to play some catch siden vi ville øve oss på det +jeg måtte uansett vente på Kyle. Nå har vi Spring Break her i Amerika og akkurat nå så er at the beach in Florida, vi er på en plass som heter Destin og det er kjeeeeeempefint her! Stranda er kjempehvit og fin, og det er sykt varmt her. Fra Van Buren til hit brukte vi 13 timer, var gaaanske lei av å kjøre bil når vi endelig kom frem her ja, men vi kjørte løpet av natta så gikk faktisk ganske greit! 

 


Nå skal jeg slikke sol som bare det til fredagskvelden og bare kose meg :)
Har helt glemt av å blogge litt inn i mellom, har alltid noe å gjøre hver dag. Og har ike tålmodighet til å sitte skrive absulutt alt jeg gjør her, da ville det blitt en god del. Men får prøve skirve om litt her og der. Siden sist har vi startet med fotball kamper, hadde green and white game for ikke så lenge siden som var åpningen av sesongen vår.

For tre uker siden kanskje så var det den aller siste basketball kampen her hjemme. Så det måtte vi selvfølgelig dra å se på. Ble seier på jentene og dessverre tap på guttene. Men de har hatt en syyykt bra sesong, og de gjorde det kjempebra at state!! Morgan - me - Selina

 

Noen av jentene på laget, det er veldig mange hispanic people på fotball laget her haha


Kaylee og jeg har vært å sett på guttene sine fotballkamper også, siden Houston (kjæresten hennes) spiller også!!

 

Ellers så har jeg tilbrakt helgene mine med jentene, hele vennegjengen og Kyle. Så helgene går så sykt fort hele tiden, siden jeg gjøre noe hele tiden. Jeg var på min aller første baseball kamp for to helger siden, dro opp til en storby som heter Fayetteville for å se Arkansas (college laget) spille, sammen med Kyle, Cole og Colling.. Kan ikke si jeg fortstår alt sammen, men etter en god del forklaring så tror jeg at jeg skal klare med når baseball kampene begynner her på skolen. Sist fredag hadde jeg, Stephanie og Kelsi dinnerdate rett etter trening, også dro vi å så film til Kelsi, før vi etterpå hang med alle andre.  

Uoppmerksom på å bli tatt bilde av når han fuller opp gass.

 

På mandag så laget jeg og Kaylee soccer og baseball t-skjorter, hun til soccer og jeg baseball. Vi brukte sikkelig langt tid på det, hadde kjøpt i fabric markers og alt, og jeg var neeesten ferdig med framsiden på min skjorte.... også rotet jeg det til, så måtte begynne helt på nytt. Men den ble enda bedre enn den første så det gikk vell bra! Full fokusert ja!!

 

 

Her er baksiden på min t-skjorte! Forhåpentligvis får jeg bruke den i morgen, siden da skal baseball guttene ha sin første kamp. Men idag har det regnet noe syyykt, så kan hende kampen blir utsatt hvis banen er våt og gjørmete i morgen. Ellers har det vært syyykt fint vær her i det siste, mellom 23-30 grader kanskje. Har til og med fått skille fra fotball og begynt bli få sikkelig farge igjen! Har bare denne uken og neste uke igjen før det er spring break, og da drar familien min to the beach så da skal jeg få jobbet med brunfargen litt. Så må jeg vell ta litt sol og av til for å ikke få det stygge fotballskillet, vil ikke ha det når prom kommer!