Photobucketbucket.com/albums/aa334/Sofie_Elvan/IMG_3437-1-1-1.jpg" border="0" alt="Photobucket">

Her om dagen fikk jeg en mail med flybilletten min fra New York til Oslo... Drar til Norge den 31 Mai, og kommer hjem til Andenes 1 Juni. Det er ganske tidlig, men sånn ble det nå... Får se det på den måten at jeg før en lang sommerferie selvom jeg kunne godt tenkt meg tilbringe en god del av sommeren her, jeg får heler kose meg hjemme i tre uker mens alle andre er på skolen og har eksamen! Også blir det nå sydentur i sommer også så.
Valentines day i Amerika er stoort, butikken har vært fult av et i sikkert nesten månde nå. På tirsdag når jeg kom på skolen så stod det et skilt på alle gaver leveres in the gym. Så senere når jeg gikk til lunsj så så jeg at det var FULL av ballonger, blomster og godterikurver som folk hadde fått levert til studentene. Nesten alle gikk rundt med noen form for valentines stuff. Jeg var på tur til å gå ut av skolen for å dra på soccer når Kyle sendte meg ei mld og sa om jeg hadde husket å gått innom der å sjekket om navnet mitt var der. Sååå måtte gå innom der og gutten hadde fått levert roser til meg :) + vertsforeldrene mine hadde fått sendt en godterikurv med ballong til meg og vertsøster.

 

Sååå min valentines day ble at jeg ble tatt ut på middag på Olive Garden også dro vi hjem å så en film. Jeg fikk også en stor tigerbamse med et hjerte på, et skjerf og VERDENSBESTE sjokolade (jeg liker ikke den vanlige sjokoladen her i Amerika som du finne på Walmart f.eks, men denne var fra sånn 'hjemmelaget' plass eller noe) også fikk jeg bokstavene S,O og F, og skal få resten av navnet mitt og etternavnet mitt meen fikk ikke alle med en gang, han hadde hele alfabetet, så måtte jeg 'leke' hangman og finne ordene, og bakpå har han skrevet noe på ++++ Han fikk også selvfølgelig noe fra meg også!

 

Klaget ikke på valentines dagen her i Amerika, var kjempekoselig :) happy girl right here yeah
I går kveld snakket alle om at de håpet det ville snø her i Van Buren siden det var meldt det, men var ikke så mange som trodde det ville komme.. En del skoler ble også allerde avlyst i går kveld og snøen var ikke kommet engang. Jeg gikk la meg i halv 1 tiden, og vertsfar sa han skulle vekke meg å fortelle meg hvis skolen vår ble avlyst. 

 

Halv 6 kom han inn på rommet mitt og vekte meg å sa jeg ikke trengte stå opp for skolen var avlyst så jeg bare snudde meg å la meg ned til å sove igjen. Jeg hadde glemt jeg hadde vekkeklokken på så jeg våknet igjen 7, gikk på do og så for å se ut av vinduet.... det var faktiskt snø der!!! Så right back to bed igjen til klokken var 10. Da gikk jeg rett ut med kameraet mitt for å ta bilder til dere der hjemme. 

 

Tenk hvis vi hadde snow days når vi hadde snø og skolen ble stengt? Hadde ikke blitt så mye skole på oss nei. Vertsfar hadde fri fra jobb i dag fra før, men vertsmor er heller ikke på jobb. Men skal ut sammen med en vennegjeng senere for å 'ake' hahaha, de er helt i hundre for at de endenlig kan få bruke akebrettene dems og det er sååå morsomt :) Store barn, små gleder.
iPhone pictures all the time with 'em
"I vow to fiercely love you in all your forms, now and forever. I promise to never forget that this is a once in a lifetime love"

"I vow to love you, and no matter what challenges might carry us apart, we will always find a way back to each other."


 

I går var jeg på kino med jentene mine, og vi dro med oss guttene våre hehe. Endelig var det tid til å se The Vow, har venten kjempelenge på å få se den. SYKT bra film! Det triste er at dette faktisk kan skje med hvem som helst i virkeligheten. Bare gå å se den!

 
Forrige fredag var det jo Mr.VBSH 2012 på skolen during schooltime. Det var faktisk 15 guttet som var med, men det var laaaangt ifra jentekonkuransen, deres var mye mer morsom og de tullet og hadde talent osv. Det var 4 jenter som skulle gå ut med guttene, og guttene som var med valgte Stephanie, Kaylee, Kelsi og meg :) 
Tidligere på dagen hadde vi også pepreally for kampen på kvelden, vi vant både jentene og guttene! 

Var kjempemosomt å få gjøre det, foran hele skolen og til endel foreldrer. Slapp også så og si hele skoledagen den dagen.