Photobucketbucket.com/albums/aa334/Sofie_Elvan/IMG_3437-1-1-1.jpg" border="0" alt="Photobucket">

På lørdag var det Miss VBSH 2012 og siden mange av venninnene mine var med der så dro jeg å så på med en hel gjeng. Dro først ut å spise med Kyle, Stephanie, Kelsi, Tyler and Logan før vi dro dit. Det var 14 jenter med, de hadde tre antrekk, topp fem ble spurt spørsmål og de ble eskoert av noen gutter når de viste frem kjolene. Det var noen som opptredde med musikk hver gang det var noen minutter venting siden de måtte skifte, kjempeflink musikk.

 Britney var også topp fem ELSKET kjolen til Tia, hun var topp 5 men vant ikke. ALLE trodde hun skulle vinne! 


Jentene som var med. Nummer tre fra venstre vant, selvom hun faila bigtime når hun ble sport spørsmål.

 

Abby var topp fem, og ble nummer 2!

 

Hannah and Britney


Tela and Kelsi ♥

 

Cole and Kaylee

 

Logan and me, bff!

 


Collin and Hannah

 


Kelsi, Kaylee and me - bestfriends ♥

 

Kyle and me :)

 


Stephanie and me, love that girl ♥♥


Etter kåringen var vi igjen der i kanskje godt over en halvtime for å ta bilder og prate og slikt. Så dro til til Chilli's siden noen var sulten, sååå dro vi til Kaylee's house og hang der til alle dro hjem. Jeg er obsessed with those people, en bedre vennegjeng bestående av både verdens kuleste jenter og gutter skal man lete lenge etter! Vi har det alltid morsomt sammen på alle måter! 

 

Neste fredag er det Mr VBSH 2012, men det er iløpet av skoletiden trur det er halve skoledagen. Miss VBSH er nok en litt større deal enn guttene. Men gleder meg til guttenes siden de skal ha talent med, noe jentene ikke hadde + de blir nok gjøre det mye mer morsomt og ikke så særriøst som jente sin var. 
Helgen min bestod av basketballkamp på fredagskvelden for så å dra rett til kirka for å få informarsjon om DNOW helga som var. Det var alle ungdommene i kirka som var sammen og hadde det bare morsomt i helga. Jeg var med alle seniorjentene + 'ledren' vår som var Danielle som er verdenbeste! Vi var sammen i hele helga og overnattet sammen. Alle ungdommene var ilag etter klassetrinn og kjønn, men vi tilbrakte meste av dagen sammen å gjorde diverse aktiviteter og spiste. Det var også et band der, som var kjempebra! Vi hadde en ala hide and seek på lørdagskvelden litt uttpå 'landet' hvor det var skog rundt oss, også grillet vi og slikt. Senere på lørdagskvelden når i pausen på når bandet spilte så var det en par-konkuranse, and guess who wun?! Me and Kyle, mot de andre parene som var der!  Så på kvelden var dro vi hjem der vi overnattet og koste oss og pratet i timesvis.

 


FOR et lag vi spilte mot, vant såklart da!!

 

Dro innom Tela etter kampen, her puppy got some baby puppies...... me want!

 


 Alle seniorjentene som var der, kjempeherlig gjeng!! ♥


Senior guttene gikk virkelig inn for det når vi skulle ha den ala hide and seek leken... de vant også :)

 


Tela - Kirbey - me ♥

 

Hadde i allefall ei kjempekoselig helg, tok ikke så mange bilder siden hadde ikke mulighet dra kameraet med meg hele tiden, men det ble tatt bilder der så skal legge de ut når jeg ser dem :) Snart helg igjen som består av nye kamper, friends, MISS VBHS, ut å spise, overnatting ++
Jeg husker jeg har lest om veldig mange andre tidligere utvekslingsstudenter som har hatt problemer med å finne seg noen ekte venner løpet av året, men jeg har virkelig vært heldig for hele vennegjengen min er verdensbeste og det har de vist også! 

 

Jeg kom hit uten å kjenne en eneste person, kommer sitte igjen med mange herlige venner jeg ikke kan tenke meg å ha tilbrakt året mitt uten. En spesiell person som jeg ikke aner hvordan jeg skal klare meg uten når jeg kommer hjem er Kelsi! Jeg møtte henne 4 dager etter jeg kom til Van Buren, og siden da har vi holdt sammen. Har også fått et kjempegodt forhold til familien hennes, og er ofte til henne - jeg skulle jo egentlig bo hos henne resten av året, menmen! Hun er virkelig min beste bestevenninne og det kommer hun alltid være! Vi har allerede bestemt at hun skal komme til Norge, med en gang hun har anledning og finner flybilletter, så dere skal nok få møte henne :)"Even though we change and we're all finding our own place in the world, we all know that when the tears fall or the smile spreads across our face, we'll come to each other because no matter where this crazy world takes us, nothing will ever change so much to the point where we're not still friends" ♥ 
På fredag var det tid for å kåre homecoming queen også homecoming game på kvelden. Fredagsmorgen hadde vi en pep really hvor de kåret hvem som vant, og det ble ingen andre en Stephanie, og hun ble eskoert av Tyler som er senior på basketball laget og kjæresten hennes, cuties!

 

 

Kronen var på tur å falle av, heh.

 

Noen av jentene

 

My girls

 

Van Buren Homecoming queen 2012 - cutes couple!

 

Alle seniorene som var med.

 

Verdens beste jenter ever, kan ikke fatte at jeg må forlate dem om rundt 4,5 månder..


 

 

Etter skolen og trening kjappet jeg meg hjem, så dro jeg å spiste med the queen og Tyler, og Kyle før vi senere på kvelden dro å så  kampene og både jentene og guttene vant kampene deres så det var sikkelig god stemning der, og det var veldig mange folk på Van Buren sin side av tribunen.
I guttenes half time så var det tid for å presentere alle homecoming jentene sammen med pappan deres. Så litt etter guttenes kamp startert gikk jeg og Kelsy i garderoben for å få på Stephanie kjolen hennes. Hun var KJEMPE fin!!NYDELIG!!
 


Love her!!

 


Kirbey and Stephanie, nydelige!

 

Abby and Sheriden, cheerleading kapteinene


Stephanie and her dadObsessed with her, BFF!!! 
I går var det pajama day, så da ble det pajama pants på meg når jeg våknet. Og nei jeg sover ikke i det der. 
Var en god del som kledde seg ut, noen går tilogmed slik til vanlig haha. 

 I dag var det camoday, men jeg har ingenting av det så jeg orket ikke skaffe meg noe. DET er det noen som går i hver dag og alle som bor her har som regel ett plag av det så var bra mange som kledde seg ut slikt, alt fra genser til heldrakt. I morgen skal man kle seg ut som gamlinger, jeg har noe jeg kan ta på men jeg får se i morgen om jeg orker, trukke det er så mange som skal det i morgen :)
Ei uke på skolen i 2012 er over og i morgen starten nummer 2, det er også homecoming week neste uke for basketball så det er spirit days hver dag hvor vi kler oss ut, jeg tror jeg skal kle meg ut noen dager! Så på Friday night er det kamp og homecoming jentene vises frem. 3 av jentene i vennegjenen min er med der + Tyler er jo en av seniorene som spiller basketball!

 

Denne helgen så var jeg med Kyle og kompisene hans til Logan's house som er kjæresten til Kelsi på fredag, hvor de hadde 'watch footballgame-party' siden det var en stor kamp som Arkansas spilte. Så vi var der hele kvelden hvor de hadde mat, snacks og alt sammen. Så på lørdag var vi sammen en del al vennegjengen å spiste også dro vi på kino og så 'The Devil Insde' og hang sammen etter filmen til alle dro hjem! Kjempekoselig helg alt i alt!

 

Jeg glemmer alltid å ta med kameraet mitt siden bruker ikke alltid veksen min, men skal begynne å bli flink på det igjen. For min egen del også, vil jo ha mye bilder å se tilbake på når jeg er hjemme og til USA veggen min som jeg skal lage :)

 

Senere i ettermiddag skal vi på skal vi på Chuckecheese å spise pizza og leke 10 år igjen og spille alle spillene der, haha. Heeeydå så lenge! :)
NÅÅ er soccersesongen nesten her, første kamp har vi 27 februar så nå har hardtreningen begynt. Vi trener til halv 5 - kvart på 5 hver dag etter 6time, som vil si siste timen min går til soccer også! Og guttene og jentene trener sammen, og trenerne er kjempesnille og morsome men fortsatt strenge(!!) på at vi skal gjøre alt helt ut. Disse to dagene har vi hatt oppvarming i 1 time, med bare løping og styrke haha, så spiller vi kanskje litt eller øver på spillet, så på slutten springer vi på en eller annen måte i 10 minutter. Høres kanskje ikke så hardt ut, men jo det er det!! Også bruker vi som regel alltid løpe i parken som har bakker en gang i uken, og av og til har vi hatt kondistrening hvor vi løper opp og ned tribunen om dere skjønner. Kneet mitt går det bra med, var heldigvis ikke så ille, men kjenner at jeg er litt redd for at det skal poppe ut igjen når jeg spiller, så skal prøve være litt forsiktig.

 Var litt støl idag, kjenner jeg er sliten nå hahha. Men HEY, jeg får virkelig kommet meg i form og forhåpentligvis kvitte meg med de få kiloene som kanskje har kommet seg på meg. Men nå som skolen er begynt og jeg ikke er hjemme før etter 5, også har jeg venner og ting jeg holder på med, så er ikke mat så interessant heller. Drikker jucie til frokost som regel, så av og til tar jeg med meg en sånn proteinbar eller hva det heter hvis jeg blir litt småsulten siden jeg har den sene lunsjen dette semestret, så spiser jeg et smørbrød og drikker vann og enten litt sånn chips eller frukt. Så spiser jeg enten middag eller så drar jeg ut med venner og tar jeg bare noe lett å spiser, og av og til til kamper drar jeg med venner å spiser på en eller annen plass. Hahah, følte det hørtes mye ut.. Men jeg har sluttet drikke brus nesten helt, siden familien min drikker ikke det og jeg orker aldri kjøpe det når vi spiser heller. Og jaah, jeg skal i allefall skjerpe meg og få bli good til bikinisesongen :)))
Nyttårshelgen min har vært kjempekoselig! I går så gjorde jeg ingenting når jeg stod opp, dusjet og ordnet meg, så dro jeg til Kyle for å henge litt sammen med bare han, så kom Stephanie og Tyler å hentet oss så dro vi alle sammen til Fort Smith for å spise middag sammen på kvelden. Det tar kanskje 5-10 minutter å kjøre dit (alt etter) og i går så var alle sikkelig 'Setebeltene SKALpå uansett', for bruker vist være veldig mange drunk drivers på nyttårsaften og slikt. Vi kjørte forbi en bil som var stoppet av 5 politibiler. 

 Etter vi hadde spist middag dro vil til Alma (en by 5-10 minutter på andre siden av Van Buren) for å se noe nyttårsgreier som de alltid bruker gjøre. Så etter det dro vi til Kelsi som hadde et nyttårs party for hele vennegjengen (som er stoor) og var der ei lita stund før vi dro til Kyle hvor bare de nærmeste vennene var. Når klokken var nesten 00.00 så gikk vi ut, var ikke så veldig mye fyrverkeri menmen. Resten av nyttårshelgen var vi å spiste lunsj/middag ute på en resturant med hele familien (bestemor,tanter,onkler, søskenbarn og slikt) også dro vi hjem til en av de for å bare kose oss med games og mat hahah. Moren til verstmoren min jobbet som frisør før og hun har enda sånn ting som sier hun kan klippe håret til folk, så hun gjør det av og til selvom hun ikke jobber som det lengre, så hun stusset tuppene mine :)

Helt sykt å tenke det allerede er 2012, føles ikke ut som så lenge siden at jeg stod ute på Andenes og så på fyrverkeriene og sa 'Godt nyttår' til vennene mine. Det har gått kjempefort dette året, og jeg tror 2012 kommer gå like fort, omså ikke fortere. I allefall, 2012 is going to be amazing ♥