Photobucketbucket.com/albums/aa334/Sofie_Elvan/IMG_3437-1-1-1.jpg" border="0" alt="Photobucket">

Endelig er søknaden min godkjent i USA og det var heldigvis ingenting som trengtes å fikses på. Eneste jeg må gjøre nå er å få sendt karakterene min for dette halvåret til Explorius og bevis på at jeg har tatt Hep-sprøytene.
Så nå starter ventetiden på å få en vertsfamilie, noe som jeg kan få om to dager eller om to månder. Jeg valgte som sagt ikke noen stater jeg ville komme til, så jeg kan komme hvor som helst i USA, men det stod noe om at jeg hadde fått 'Region Gulf Coast' ...

 EDIT: 'Region Gulf Coast' betyr bare at de har begynt lete i det området etter familie til meg, men ikke noe garanti på at jeg haver der .. Kan likså godt havne øst i USA som jeg kan havne i sør :)

ps: blir kun oppdatert her når det er noe nytt angående utvekslingsåret mitt!
Det er veldig lite som skjer på USA fronten nå og derfor blir det ikke oppdatert så mye her på bloggen. Søknaden min er nå i USA og jeg må rett og slett bare vente framover en stund på en eventuell vertsfamilie. Tankene om hvor jeg kommer til å havne går rundt i hodet mitt ofte nå for tiden, siden jeg har ingen aning om hvor i USA jeg vil havne. Hvilken familie jeg kommer til, kommer jeg til en familie hvor jeg får småsøsken eller om jeg kommer på en liten gård? Jeg tar det jeg får og jeg skal gjøre det kommende året mitt til et av de beste!

 

 


Jeg ser det er mange utveklingsstudenter som har laget seg blogg så hvis dere vil jeg skal linke dere så bare si ifra. Har ikke vært så flink til å linke alle enda, så bare rop ut!

Dere kan også gjerne følge meg på Bloglovi her! :)
Jeg er en 16 år gammel jente som skal tilbringe neste skoleår som utvekslingsstudent i USA. Organisasjonen jeg resier med heter Explorius, fram til nå er jeg kjempefornøyd med den! Jeg valgte ingen stater, så jeg står fritt for å komme hvor som helst i USA. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om opplevelsene mine i USA slik at famile og venner hjemme i Norge holde seg oppdatert. Det blir ikke så mye blogging nå framover siden det ikke skjer så veldig mye på USA fronten enda, men etterhvert blir det mer og mer oppdateringer her.

 

Ta gjerne kontakt dersom du lurer på noe! sofie_elvan@hotmail.com