Photobucket

Prom var......

 

 

AMAZING 
Nå har vi Spring Break her i Amerika og akkurat nå så er at the beach in Florida, vi er på en plass som heter Destin og det er kjeeeeeempefint her! Stranda er kjempehvit og fin, og det er sykt varmt her. Fra Van Buren til hit brukte vi 13 timer, var gaaanske lei av å kjøre bil når vi endelig kom frem her ja, men vi kjørte løpet av natta så gikk faktisk ganske greit! 

 


Nå skal jeg slikke sol som bare det til fredagskvelden og bare kose meg :)
Valentines day i Amerika er stoort, butikken har vært fult av et i sikkert nesten månde nå. På tirsdag når jeg kom på skolen så stod det et skilt på alle gaver leveres in the gym. Så senere når jeg gikk til lunsj så så jeg at det var FULL av ballonger, blomster og godterikurver som folk hadde fått levert til studentene. Nesten alle gikk rundt med noen form for valentines stuff. Jeg var på tur til å gå ut av skolen for å dra på soccer når Kyle sendte meg ei mld og sa om jeg hadde husket å gått innom der å sjekket om navnet mitt var der. Sååå måtte gå innom der og gutten hadde fått levert roser til meg :) + vertsforeldrene mine hadde fått sendt en godterikurv med ballong til meg og vertsøster.

 

Sååå min valentines day ble at jeg ble tatt ut på middag på Olive Garden også dro vi hjem å så en film. Jeg fikk også en stor tigerbamse med et hjerte på, et skjerf og VERDENSBESTE sjokolade (jeg liker ikke den vanlige sjokoladen her i Amerika som du finne på Walmart f.eks, men denne var fra sånn 'hjemmelaget' plass eller noe) også fikk jeg bokstavene S,O og F, og skal få resten av navnet mitt og etternavnet mitt meen fikk ikke alle med en gang, han hadde hele alfabetet, så måtte jeg 'leke' hangman og finne ordene, og bakpå har han skrevet noe på ++++ Han fikk også selvfølgelig noe fra meg også!

 

Klaget ikke på valentines dagen her i Amerika, var kjempekoselig :) happy girl right here yeah
iPhone pictures all the time with 'em
Forrige fredag var det jo Mr.VBSH 2012 på skolen during schooltime. Det var faktisk 15 guttet som var med, men det var laaaangt ifra jentekonkuransen, deres var mye mer morsom og de tullet og hadde talent osv. Det var 4 jenter som skulle gå ut med guttene, og guttene som var med valgte Stephanie, Kaylee, Kelsi og meg :) 
Tidligere på dagen hadde vi også pepreally for kampen på kvelden, vi vant både jentene og guttene! 

Var kjempemosomt å få gjøre det, foran hele skolen og til endel foreldrer. Slapp også så og si hele skoledagen den dagen. 
På lørdag var det Miss VBSH 2012 og siden mange av venninnene mine var med der så dro jeg å så på med en hel gjeng. Dro først ut å spise med Kyle, Stephanie, Kelsi, Tyler and Logan før vi dro dit. Det var 14 jenter med, de hadde tre antrekk, topp fem ble spurt spørsmål og de ble eskoert av noen gutter når de viste frem kjolene. Det var noen som opptredde med musikk hver gang det var noen minutter venting siden de måtte skifte, kjempeflink musikk.

 Britney var også topp fem ELSKET kjolen til Tia, hun var topp 5 men vant ikke. ALLE trodde hun skulle vinne! 


Jentene som var med. Nummer tre fra venstre vant, selvom hun faila bigtime når hun ble sport spørsmål.

 

Abby var topp fem, og ble nummer 2!

 

Hannah and Britney


Tela and Kelsi ♥

 

Cole and Kaylee

 

Logan and me, bff!

 


Collin and Hannah

 


Kelsi, Kaylee and me - bestfriends ♥

 

Kyle and me :)

 


Stephanie and me, love that girl ♥♥


Etter kåringen var vi igjen der i kanskje godt over en halvtime for å ta bilder og prate og slikt. Så dro til til Chilli's siden noen var sulten, sååå dro vi til Kaylee's house og hang der til alle dro hjem. Jeg er obsessed with those people, en bedre vennegjeng bestående av både verdens kuleste jenter og gutter skal man lete lenge etter! Vi har det alltid morsomt sammen på alle måter! 

 

Neste fredag er det Mr VBSH 2012, men det er iløpet av skoletiden trur det er halve skoledagen. Miss VBSH er nok en litt større deal enn guttene. Men gleder meg til guttenes siden de skal ha talent med, noe jentene ikke hadde + de blir nok gjøre det mye mer morsomt og ikke så særriøst som jente sin var. 
Helgen min bestod av basketballkamp på fredagskvelden for så å dra rett til kirka for å få informarsjon om DNOW helga som var. Det var alle ungdommene i kirka som var sammen og hadde det bare morsomt i helga. Jeg var med alle seniorjentene + 'ledren' vår som var Danielle som er verdenbeste! Vi var sammen i hele helga og overnattet sammen. Alle ungdommene var ilag etter klassetrinn og kjønn, men vi tilbrakte meste av dagen sammen å gjorde diverse aktiviteter og spiste. Det var også et band der, som var kjempebra! Vi hadde en ala hide and seek på lørdagskvelden litt uttpå 'landet' hvor det var skog rundt oss, også grillet vi og slikt. Senere på lørdagskvelden når i pausen på når bandet spilte så var det en par-konkuranse, and guess who wun?! Me and Kyle, mot de andre parene som var der!  Så på kvelden var dro vi hjem der vi overnattet og koste oss og pratet i timesvis.

 


FOR et lag vi spilte mot, vant såklart da!!

 

Dro innom Tela etter kampen, her puppy got some baby puppies...... me want!

 


 Alle seniorjentene som var der, kjempeherlig gjeng!! ♥


Senior guttene gikk virkelig inn for det når vi skulle ha den ala hide and seek leken... de vant også :)

 


Tela - Kirbey - me ♥

 

Hadde i allefall ei kjempekoselig helg, tok ikke så mange bilder siden hadde ikke mulighet dra kameraet med meg hele tiden, men det ble tatt bilder der så skal legge de ut når jeg ser dem :) Snart helg igjen som består av nye kamper, friends, MISS VBHS, ut å spise, overnatting ++
På fredag var det tid for å kåre homecoming queen også homecoming game på kvelden. Fredagsmorgen hadde vi en pep really hvor de kåret hvem som vant, og det ble ingen andre en Stephanie, og hun ble eskoert av Tyler som er senior på basketball laget og kjæresten hennes, cuties!

 

 

Kronen var på tur å falle av, heh.

 

Noen av jentene

 

My girls

 

Van Buren Homecoming queen 2012 - cutes couple!

 

Alle seniorene som var med.

 

Verdens beste jenter ever, kan ikke fatte at jeg må forlate dem om rundt 4,5 månder..


 

 

Etter skolen og trening kjappet jeg meg hjem, så dro jeg å spiste med the queen og Tyler, og Kyle før vi senere på kvelden dro å så  kampene og både jentene og guttene vant kampene deres så det var sikkelig god stemning der, og det var veldig mange folk på Van Buren sin side av tribunen.
I guttenes half time så var det tid for å presentere alle homecoming jentene sammen med pappan deres. Så litt etter guttenes kamp startert gikk jeg og Kelsy i garderoben for å få på Stephanie kjolen hennes. Hun var KJEMPE fin!!NYDELIG!!
 


Love her!!

 


Kirbey and Stephanie, nydelige!

 

Abby and Sheriden, cheerleading kapteinene


Stephanie and her dadObsessed with her, BFF!!! 
Nyttårshelgen min har vært kjempekoselig! I går så gjorde jeg ingenting når jeg stod opp, dusjet og ordnet meg, så dro jeg til Kyle for å henge litt sammen med bare han, så kom Stephanie og Tyler å hentet oss så dro vi alle sammen til Fort Smith for å spise middag sammen på kvelden. Det tar kanskje 5-10 minutter å kjøre dit (alt etter) og i går så var alle sikkelig 'Setebeltene SKALpå uansett', for bruker vist være veldig mange drunk drivers på nyttårsaften og slikt. Vi kjørte forbi en bil som var stoppet av 5 politibiler. 

 Etter vi hadde spist middag dro vil til Alma (en by 5-10 minutter på andre siden av Van Buren) for å se noe nyttårsgreier som de alltid bruker gjøre. Så etter det dro vi til Kelsi som hadde et nyttårs party for hele vennegjengen (som er stoor) og var der ei lita stund før vi dro til Kyle hvor bare de nærmeste vennene var. Når klokken var nesten 00.00 så gikk vi ut, var ikke så veldig mye fyrverkeri menmen. Resten av nyttårshelgen var vi å spiste lunsj/middag ute på en resturant med hele familien (bestemor,tanter,onkler, søskenbarn og slikt) også dro vi hjem til en av de for å bare kose oss med games og mat hahah. Moren til verstmoren min jobbet som frisør før og hun har enda sånn ting som sier hun kan klippe håret til folk, så hun gjør det av og til selvom hun ikke jobber som det lengre, så hun stusset tuppene mine :)

Helt sykt å tenke det allerede er 2012, føles ikke ut som så lenge siden at jeg stod ute på Andenes og så på fyrverkeriene og sa 'Godt nyttår' til vennene mine. Det har gått kjempefort dette året, og jeg tror 2012 kommer gå like fort, omså ikke fortere. I allefall, 2012 is going to be amazing ♥
Julefeiringa her i USA var veldig annerledes enn hva jeg er vandt med hjemme, men jeg har storkoset meg forde om! Her har vi hatt juletreet oppe siden i slutten av november, folk har hatt julelysene på husene sine lenge og det har vært jul i butikkene siden oktober. 
På julaften gjorde jeg ikke så mye, stod opp og så på tre nøtter til askepott som jeg fikk i en pakke av storesøsteren min. Også skypet jeg litt med familien og noen venner hjemmenfra, og bare slappet av og så på film sammen med Miranda nesten hele dagen. På 25 desember fikk vi faktisk sove så lenge vi ville, jeg trodde jeg skulle bli vekt klokken 7 om morgenen for å åpne pakker som mange andre ble, men jeg stod opp halv 11 og litt etterpå når alle andre var våken så satt vi oss i stuen og åpnet pakkene våre. Jeg fikk en del penger satt inn på konoten min (klager ikke), og klær, smykker, sminkestuff og mye slike ting. Resten av julemorgen satt vi å så på julefilm frem til vi fikset oss for at resten av familien skulle komme over på julemiddag med kalkun, ham og alt mulig tilbehør. På kvelden når alle var dratt dro jeg på besøk til Kyle og var sammen med dem resten av kvelden. Resten av romjula har jeg bare slappet av og vært sammen med vennene mine og det kommer jeg vell gjøre frem til skolen begynner også. Forrige torsdag skjedde det ei bonfire ulykke hvor to av mine gode kompiser ble skadet, så hele vennegjengen min har vært veldig mye sammen og bare koset oss.

 

Jeg har faktisk ikke hatt hjemlengsel, trodde kanskje jeg kom til å få litt, har selvfølgelig savnet alle hjemme og det har vært rart å ikke feire julen på den måten jeg er vandt til, men jeg har storkoset meg her også så hjemlengselen har ikke kommet fram. Noe jeg er glad for, og det tyder vell bare på at jeg stortrives her. Men så gleder jeg med til å feire norsk jul igjen til neste år, mye av den gode julematen jeg er vandt til jeg har savnet. + her er det enda ganske varmt, går bare ute i genser og det er rundt 15-20 grader til sent på kvelden. 
Storesøster hadde sendt denne filmen i posten til meg, sååååå jeg fikk se Tre nøtter til Askepott likevell :) hihi, nå skal jeg dusje også ordne meg før vi skal spise kalkun og slikt.. 
Ei av venninnene mine her fylte 18 for ikke lenge siden, så vi hadde et birthdaypary for henne i dag og den ting vi alle sporte om hun ikke kunne gjøre først på kvelden var en 'picture scavenger hunt' som moren hennes hadde laget til oss (hun er veldig god på det). Så vi gjorde den først, vi var 3 lag på 4 stk og vi hadde 10 oppgaver/hint vi måtte finne frem til å ta bilde av, så vi hadde da 3 biler som vi kjørte rundt omkring i og utenfor Van Buren så for så å se hvem som klarte det best og ble først ferdige

 

En ting av det vi måtte kjøre var å dra utenfor en liten by som heter Alma 10 minutter unna her, for å dra langt utti ingen plass for å dra til et hus til en som heter Tony Alamo hvor vi måtte gå neddi bassenget hannes som var hjerteformet og skrive 'happy birtday kirbey' på en spessiel måte og ta bilde. VELL, huset hans var sikkelig stort og 'rik' ish og slik men ingen har bodd der på lenge, men det lå lang fra byen og blant småe og dårlige hus. Men det som er at han kidnappet og voldtok unge barn, han hadde en slags 'cult' og hjernevasket folk til å tro på han eller noe, men så når kona hannes døde så hadde han hun i ei glasskiste eller noe og BEHOLDT henne i huset, og han betalte ikke skatten sin og det var når han ble tatt for det at de fant ut alt det andre om han, eller noe sånt. Men i allefall, vi kjørte opp til der han bodde, men så var veien sperret av like ved huset hans så vi måtte spørre to menn som sto utenfor et av nabohusene nesten om hvordan vi kunne komme oss dit (skummelt) også kjørte vi dit. Og vi lot bilen stå på med nøklene og alt i (noen kunne sikkert kommet tatt bilen...) og hadde lysene mot bassenget også gjorde vi oppgaven. Forresten så bor det forstatt noen få folk av det 'culten' hannes i det området vi var i, fortviler meg ikke om de mennene var en slik beliver. Meg og Tara gikk å snakket med de mens Paige og Stephanie satt i bilen, de var klar til å kjøre som bare det hvis noe skjedde.. hahaha paranoid(?) much.

 

Jeg og Stephanie bestemte på turen hjem i kveld at vi skal dra dit igjen med Tyler og Kyle og faktisk gå rundt inntil huset og slik for å se, for vi hadde ikke tid til det idag. Hahaaahaha i know, teit men uansett.

 

 

De andre oppgave var ikke slike som den om Tony Alamo, men vi måtte dra til high schoolen og tegne noe tall opp til 18 elns og ta bilder, vi måtte dra til et highway skilt og få noen til å ta bilder av oss der midt i ingenmansplass, vi måtte dra på en slags bar hvor folk kledde seg ut, vi måtte finne den trucken på bildet nedenfor, vi måtte dra på kirkegården og finne en spesiell gravstein, vi måtte ta bilde med noen som ikke liker en av oss og vi dro hjem til den personen for å ta bilde, hahah jeg ringte og sporte siden jeg kjenner hun jenta og ingen andre ville ringe siden de ekke såå close (foreign girl got this) ogsåå måtte vi gjøre noe greier på McDonalds og noen småting til.


Alt sammen måtte vi finne ut av selv, og hvor vi skulle dra osv, vi fikk bare ledetårer om hva det var også når vi fant ut hva det var måtte vi finne hvor det var. MITT LAG VANT FORRESSTEN!!!


Etter vi hadde gjort dette morsomme og litt barnslige så dro vi til Kirbey's for å feire henne :)

NÅ er jeg sliten og trøtt etter å ha gått i et i hele dag, kom rett hjem fra state for cheerleading og rett for å fikse meg til å dra ut igjen.
Denne helga har vært heelt amazing!! :D Fredagen ble brukt til  middagsdate med jentene for så en god film etterpå etterfulgt av prating til langt på natta og hadde sleepover med Stephanie! Lørdagen var jeg hjemme alene fra 12 og utover siden resten av familien dro på cheer konkuranse men jeg orket ikke være med. Veldig flott at strømmen gikk totalt akkurat når jeg skulle sminke meg og det? Så stod på badet med noen lys mens det var bekkmørkt i resten av huset. På ettermiddagen dro jeg på basketballkamp for å se guttene spille og litt av jentene, så dro jeg til Fort Smith for å spiste og så på kino og bare koste meg. Og i dag har jeg gjort ingenting frem til nå.. haha

 Her er forresten Senior 2012 genseren min som vi fikk når vi bestilte stuff til graduation! Nå stikker jeg på 'Ugly Sweater Christmas Party' med Kelsi :) Snakkes
Det var jo halloween i går så i forrige uke så skjærte jeg og Miranda ut pumpkin (måtte søke opp hva det betydde på norsk, stod helt fast hah). Var min aller første gang at jeg gjorde det og resultatet mitt ble egentlig ganske bra, var noe som tatt fra hverandre men med litt lim og diverse så merket man det ikke! 

 

Jeg valgte en litt vanskelig, men pytt pytt! Domme meg glemte helt å ta bilde av dem i går med lys, meen jaja.

 

Meg og vertssøster Miranda!

 

Vi kjøpte Boston et lite antrekk som vi tok på han i går, men han ble litt 'redd' av å ha det på så han hadde det ikke på så lenge.

 

Jeg kledde meg ikke ut eller noe, vi skulle egentlig på et halloween party på lørdag men det ble avslyst eller noe, så vi dro en gjeng til et haunted house som lå litt utenfor Fort Smith i en gammel nedlagt millitærbase hvor det faktisk er gjennferd eller noe, har vært et show hvor dem har gjort undersøkelser på det. Men uansett, det var kjempebra ordnet til og syykt skummelt!

Mange av husene her har hatt halloween pynt oppe i mange uker nå, men vi tok det opp i går og ned i dag. Var kjempemye folk som kjørte opp til nabolaget vårt og gikk trick or treat rundt omkring. Og herregud så mye godteri som gikk, vi kjøpte myeeee og alt ble borte! 
Vi vant kampen på fredag, så var en kjempemorsomt kamp siden vi var en stor gjeng fra skolen som var der! Når vi kom hjem dro vsøster og jeg på walmart å leide film og kjøpte litt snop og hentet typen. På lørdag var det dansekonkuranse på skolen så dro å så på det, skolen min gjorde det kjempebra og fikk 1 og 2 plass! Så spiste vi mexikansk mat og bare chillet hjemme før jeg dro i et 18 års birthday-party med vennene mine :)
I dag skulle vi enkli i kirken, men ble mye forrvirnger så vsøster og jeg dro ikke så jeg sov til halv 12 i dag som er første gangen jeg har sovet så lenge siden jeg kom hit!! 

 


Antrekket for kvelden, jeg fant virkelig ut at jeg trenger en sikkelig shoppingstur snart etter å ha gått klesskpet rundt for å finne noe! Heldigvis skal vi til Oklahoma den første helga i november i bursdag til det ene barnebaret til vertsforeldrene mine og da skal vi være en ekstra dag der for å shoppe, de bor i Tulsa som er en ganske stor by der så :)
 

Og NÅ skal jeg bare slappe av og lese litt på teoriboken siden jeg skal ta den testen før midten av november! Boken er forresten lattelig, laaaangt i fra hvor 'bra'(?) den norske er hvor det faktisk står lærerikt om trafikken, her er står det bare at du må huske å slå på lysene, ha vinduskviskerene på når det regner slik at du ser og ikke krasjer og at grønt lys betyr du kan kjøre mens rødt betyr du må stoppe og ikke kjør når du er upset or angry osv. Det er kanskje ikke såå ille, men mye er.
Det var jo som sagt homecoming-week denne uken hvor det var sikkelig schoolspirit hvor skolen var dekorert opp og elevene kledde seg ut! Jeg kledde meg ut 4 av 5 dager, skal få bilder av det snart eller noe.

Vell, på fredagen var det pep-ralley igjen hvor det var masse diverse skole opptredner av danserne og slikt. Det skulle også kåres homecoming queen som vi elevene hadde stemt på og Kelsi som er en av bestevenninnene mine her (hun jeg enkli skulle bo til) ble vinneren. Var kun senior jentene som kunne bli vinneren og de måtte ha på seg hvite kjoler, åååh herregud for noen nydelige kjoler!!! 


Alle senior jentene og gutten som eskoterte dem. Seee de kjolene!!!

 
Hver gang det er pep-ralley så avslutter vi den med dette, holder oppe 'VB'-tegnet og synger den lille sagen som dere ser teksten på veggen.

 

Kelsi og meg

 


Stephanie og Kelsi og meg. Dette er de to jentene jeg virkelig ikke vet hva jeg skulle gjort hvis jeg ikke hadde møtt dem!!!

 

Tela og meg

 

 

Så på kvelden var det homecoming game som vi seff måtte dra se på, vi tapte igjeen.. Heldigvis så er Van Buren kjempeflinke å dra se på kampene og heie på. Har enda ikke vunnet kamp på hjemmebane, men håper på seier neste gang! 


 The doug pund, hvor alle elevene sitter å heier.

 

Stephanie og meg :)

 

 


Vertsøsteren min, kjeeempegod cheerleader!! :D

 Etter kampen dro vi til et bonfire med mange andre folk og bare satt der å pratet og hadde det morsomt med mat og drikke :) 
Denne uken som kommer så er det homecoming/spirit week så for hver dag skal vi kle oss ut som noe og det er sikkelig school spirit. I morgen er det tie-day så vi var en gjeng som lagte t-skjortene i dag/kveld, så får bare håpe den blir tørr og ferdig til i morgen så jeg kan bruke den! Min aller første tie-dye t-skjorte så blir 'kult', haha, alle her har slike t-skjorter og kan godt bruke dem når som helst. 

 Vi har forresten ikke homecoming dance, ikke spør meg hvorfor, de hadde det i fjor men i år så ble det hvis ikke. Men vi har spiritweek, homecoming game og king & queen såå :)

 

Dere får se skjorten min i morgen, OG jaa jeg skal skjerpe meg med å ta bilder av ting og tang .. har bare ikke orket tatt med meg kameraet hele tiden!
Etter at vi var ferdige med det orienteringsmøtet dro jeg og vertsøster på kjøpesentret en tur siden vi trengte noen ting, så kom Stephanie, Tyler og Jesper dit for å møte oss. Vi var bare ei lita stund der før vi dro å spiste middag.

  

Så dro vi til en eller annen park hvor vi spilte mini-golf, kjempekoselig selvom jeg ikke vant haha. Vi spilte ett sett med 18 sånner 'baner' eller hva det heter. Også hang vi bare litt rundt om i parken før vi dro til Goodys som er en frozen youghert plass hvor du tar uansett hvilken smak du vil ha på yougherten også kan du velge mellom massevis av topping :)

 

Nå har jeg vært på min aller første amerikans fotball kamp hvor skolen min spilte mot 'fiende' skolen vår som er en skole 15 minutter unna eller noe. Vi tapte dessverre 0-14 meen var kjempemorsomt uansett, det var syyyykt mye folk der og fult av folk som hadde kledd seg opp i skolens farger og greier. Tidligere på skolen hadde vi noe som heter 'pep-ralley' som man har før kampene som regel, har litt bilder og det som kommer fra det senere. 

 

 

I går var det noe slags greier på parkeringsplassen på skolen hvor folk møttes og bare hang litt og skrev på bilene deres angående kampen i dag. Mange hadde også skrevet ting om skolen vi spilte mot og hvis det var upassende ord så måtte de gå å vakse det av innen 10 minutter ellers ville politiet på skolen gå å gi dem bot, haha.

  

Det var som sagt syyykt mye folk der, vi måtte parkere kjempelang borte fra banens egentlige parkeringsplass. Denne kampen var også årets kamp og mot skolens 'fiendelag', noe som var litt surt at vi tapte da, men vi satser på å vinne de neste kampene!
 

 

 

 

Bare så dere vet det så kan jeg ingen av reglene, så jeg har heiet med når det skjedde noe bra, hehe. Jeg ble forklart litt av regelene, men ble ikke så veldig mye klokere av det - men skjønner det basiske da :)
Etter at pep-rallyen var ferdig, dro vi en gjeng til en park for å spille litt basketball (med en fotball ja) og bare hang der og 'chillet'. Dette er gjengen jeg har klikket mest med + noen til, men så er de liksom en stor gjeng igjen såå er mange mennesker.

Også ble vi så sliten og varm etter å ha spilt en stund dro vi til Tela for å bade i bassenget hennes og så var det noen andre der også men de badet ikke. Var kjempekoselig!

I dag (fredag) så var jeg på noe som heter 'pep-rally' som egentlig bare er at alle på football laget, cheer og dace team ble presentert og viste et lite nummer. Football guttene spilte også en liten kamp mot små tredjeklassinger. Det var morsomt å se hva jeg har i vente neste fredag når vi spiller kamp mot Alma (fienden til skolen vår). 

  


I dag har jeg vært å sett på enda en hjemmekamp til volleyball jentene på VBHS, kjempemorsomt å se dem spille siden de er syykt gode! De vant en kamp og tapte en dessverre, men tar igjen for tapet neste gang! Neste fredag er det årets første footballgame som blir syyyykt morsomt!! 

 

 

 

Etterpå dro vil til KFC/Tacobell som er liksom 'to i ett', siden vi hadde ikke spist middag oogg alle andre var sulten, så vi satt der ei god stund å spiste og pratet om alt mulig. Kjempekoselig gjeng å være sammen med.

Nå har jeg akkurat gjort ferdig leksene i engelsk (shakespare igjeeen) + litt spansk lekser (forteller om fagene snart). Har min første test i morgen i matte, meen er veldig enkelt egentlig + læreren gav oss et arbeidsark med det som kom til å komme på prøven bare at jeg fikk et med svarene på siden jeg nettopp har blitt 'overført' til den klassen og har bare hatt to timer med dem. 
I går kveld var vi en hel gjeng ute å spiste først frozen  yogurt og bare koste oss, så dro vi videre til Fort Smith (byen rett ved siden av hvor jeg bor) hvor vi bowlet! Kjenner de jeg var ute med fra før, var bare ett par stk jeg ikke hadde møtt, men det var kjempekoselig! 

 


Meghan and me ♥ 
På tirsdag var vi å så på volleyball kamp til jentene her på skolen for å støtte dem og de vant begge kampene de spilte. Laget her er veldig gode, så det er veldig gøy se på. Tror de har kamper to ganger i uken eller noe, så det blir nok flere hjemmekamper vi skal se på.


Gleder meg syyyykt mye 'to the football games'  begynner, alle sier til meg at jeg burde glede meg og at det er såå mye mer folk, gøyere osv! :)