Photobucket

Fikk endelig t-skjortene og gensern jeg hadde bestilt på soccer for ei stund siden :) Også bestilte vi bukse og genser til kampene og slikt. Men jeg har rosa og grønn vanlig t-skjorte + ei t-skjorte og en genser i et litt annet motiv 

 

 

Kjøpte meg ei ny pengebok fra Fossil på lørdag siden den gamle min var ø-d-e-l-a-g-t. De har sykt mye fint i dette merket, og pengeboka var på salg så ble ikke så allers verst i pris!

 

Og fikk meg en ny ring på søndag, hihihi! Er sånn 'bestevenn-ring', Kelsi har en nesten helt lik ring og hvis man setter min og hennes sammen så passer de perfekt sammen. Er forresten ikke en sånn billig ring, neeeeii ekte saker det der!

I dag har jeg sovet leenge for første gang siden jeg dro hjemmenfra egentlig! Har alltid lagt meg tidlig og våknet i halv tidlig både på hverdagene (kvart på 6!!!!!!!) og i helgene, så i dag sov jeg til i 11 tiden som er det lengste jeg har sovet her. Etter vi fikk amerikanske pannekaker til froskost som ikke er såå veldig mye å skryte av dro vi på shopping en liten tur. Utrolig nok så har jeg ikke shoppet så mye siden jeg kom hit, alt er sinnsykt billig her men USA er litt treig på mote så er ikke alle butikkene som har så veldig mye fint.

 

Men noen butikker har syykt mye fint da, må bare inn på de rette butikkene og den rette avdelingen :)
Etter ei uke med null shopping så måtte det til litt nå i dag. Var på Walmart å kjøpte litt skolesaker som jeg trenger, diverse andre nødvendige ting og en telefon. Orket ikke begynne med en dyr og avansert telefon ettersom jeg bare skal være her og bruke den i 10 månder, så kjøpte noe som heter 'go phone' som er veldig billig og trengte ikke ordne noe kontrakt eller noe.

 

 

 

Etterpå så satte vertsmor Meghan (vertssøster fra Belgia som kom i går kveld) og meg av på 'the mall' så fikk vi to gå rundt å se litt og kjøpe litt. Kjøpte ikke så mye, tenkte jeg heller skulle vente til neste helg eller noe, siden jeg aner ikke hva jeg trenger til f.eks coss country osv. Også sa vertsmor at vi om ei stund kanskje kunne ta oss en tur til en eller annen stor by i Oklahoma som bare er 2 timer unna, der er det mye mer og bedre shopping!