Photobucket

Hjemme i Norge lever jeg nå så mulig som det går ant det normale livet som jeg hadde her før jeg dro til USA  og er på god vei til å bli ferdig med high school for aller siste gang. Så venter college og nye eventyr på meg, hvor enn jeg måtte ende opp ;) 

Jeg kommer ikke oppdatere noe mer på denne bloggen, men jeg kommer heller ikke til å slette den. Kan være morsomt å se tilbake på senere i livet + hvis noen andre kommende utvekslingsstudenter plutselig ender opp her :)

 
Har helt glemt av å blogge litt inn i mellom, har alltid noe å gjøre hver dag. Og har ike tålmodighet til å sitte skrive absulutt alt jeg gjør her, da ville det blitt en god del. Men får prøve skirve om litt her og der. Siden sist har vi startet med fotball kamper, hadde green and white game for ikke så lenge siden som var åpningen av sesongen vår.

For tre uker siden kanskje så var det den aller siste basketball kampen her hjemme. Så det måtte vi selvfølgelig dra å se på. Ble seier på jentene og dessverre tap på guttene. Men de har hatt en syyykt bra sesong, og de gjorde det kjempebra at state!! Morgan - me - Selina

 

Noen av jentene på laget, det er veldig mange hispanic people på fotball laget her haha


Kaylee og jeg har vært å sett på guttene sine fotballkamper også, siden Houston (kjæresten hennes) spiller også!!

 

Ellers så har jeg tilbrakt helgene mine med jentene, hele vennegjengen og Kyle. Så helgene går så sykt fort hele tiden, siden jeg gjøre noe hele tiden. Jeg var på min aller første baseball kamp for to helger siden, dro opp til en storby som heter Fayetteville for å se Arkansas (college laget) spille, sammen med Kyle, Cole og Colling.. Kan ikke si jeg fortstår alt sammen, men etter en god del forklaring så tror jeg at jeg skal klare med når baseball kampene begynner her på skolen. Sist fredag hadde jeg, Stephanie og Kelsi dinnerdate rett etter trening, også dro vi å så film til Kelsi, før vi etterpå hang med alle andre.  

Uoppmerksom på å bli tatt bilde av når han fuller opp gass.

 

På mandag så laget jeg og Kaylee soccer og baseball t-skjorter, hun til soccer og jeg baseball. Vi brukte sikkelig langt tid på det, hadde kjøpt i fabric markers og alt, og jeg var neeesten ferdig med framsiden på min skjorte.... også rotet jeg det til, så måtte begynne helt på nytt. Men den ble enda bedre enn den første så det gikk vell bra! Full fokusert ja!!

 

 

Her er baksiden på min t-skjorte! Forhåpentligvis får jeg bruke den i morgen, siden da skal baseball guttene ha sin første kamp. Men idag har det regnet noe syyykt, så kan hende kampen blir utsatt hvis banen er våt og gjørmete i morgen. Ellers har det vært syyykt fint vær her i det siste, mellom 23-30 grader kanskje. Har til og med fått skille fra fotball og begynt bli få sikkelig farge igjen! Har bare denne uken og neste uke igjen før det er spring break, og da drar familien min to the beach så da skal jeg få jobbet med brunfargen litt. Så må jeg vell ta litt sol og av til for å ikke få det stygge fotballskillet, vil ikke ha det når prom kommer! 

 
Ei uke på skolen i 2012 er over og i morgen starten nummer 2, det er også homecoming week neste uke for basketball så det er spirit days hver dag hvor vi kler oss ut, jeg tror jeg skal kle meg ut noen dager! Så på Friday night er det kamp og homecoming jentene vises frem. 3 av jentene i vennegjenen min er med der + Tyler er jo en av seniorene som spiller basketball!

 

Denne helgen så var jeg med Kyle og kompisene hans til Logan's house som er kjæresten til Kelsi på fredag, hvor de hadde 'watch footballgame-party' siden det var en stor kamp som Arkansas spilte. Så vi var der hele kvelden hvor de hadde mat, snacks og alt sammen. Så på lørdag var vi sammen en del al vennegjengen å spiste også dro vi på kino og så 'The Devil Insde' og hang sammen etter filmen til alle dro hjem! Kjempekoselig helg alt i alt!

 

Jeg glemmer alltid å ta med kameraet mitt siden bruker ikke alltid veksen min, men skal begynne å bli flink på det igjen. For min egen del også, vil jo ha mye bilder å se tilbake på når jeg er hjemme og til USA veggen min som jeg skal lage :)

 

Senere i ettermiddag skal vi på skal vi på Chuckecheese å spise pizza og leke 10 år igjen og spille alle spillene der, haha. Heeeydå så lenge! :)
Ser ut som at jeg ikke skadet kneet mitt så mye som det kanskje truddes på fredag. Jeg må nok bare ha falt og twisted det noe kraftig(!!), men det er forhåpentligvis bra igjen til etter juleferien, må kanskje bruke 'my brace' når vi løper og spiller mye, men det får bare gå! 

 
 Har i allefall maange piller jeg kan ta for kneet!

 
Har virkelig ikke hatt tid til å sotte å blogget og har bare helt glemt det av. Men jeg har det STORTRIVES her, tiden flyger virkelig og jeg liker meg her mer og mer for hver dag! Nå har vi hatt ei uke fri fra skolen på grunn av Thanksgiving som var på torsdag som bestod av å spise mat, spise mat, spise mat, se på football, spise mat og se på football! Men nå har jeg nå opplevd det også! Ellers har jeg bare slappet av og hengt med venner nå mens vi har hatt skolefri. 

 


Litt av all maten vi hadde :)

 

 Vertsfamilien min hadde en slags duk hvor alle som var å spise middag måtte skrive noe de var takknemelige for, på denne duken var det siden 2003 tror jeg, og var spanske som hadde skrevet, og en fra Kina tror jeg. OG etter kvelden var over en norske også, hehe.

  

Dette er jentene jeg henger med allermest og som jeg virkelig ikke vet hva jeg skulle gjort hvis jeg ikke hatte møtt dem. Har hengt mye med dem i ferien, og vi har bare fartet rundt, spist mat (ahahahha), vært med folk, bonfire, kino, sleepover osv osv :)

 

På torsdagskveld / natt til fredag var det jo den berømte Black Friday her, og heeeeeeerrregud sier jeg bare. Amerikanerne er virkelig gale!! Vertsbroren min dro til Walmart etter vi hadde spist og alt som var klokken litt over 5 kanskje, og satt å ventet der helt til 10 kun for å få en sånn autmatiks stor lekebil til datteren hannes, og trampoline! Jeg og vertsmor dro ned dit senere og slik at vi var der når klokken var 10, aldri sett mennesker vært så gale, var noen kjempegode tilbud men hahah ikke om jeg er sååååå desperat etter ting. Noen hadde campen utenfor Best Buy (tv,data og alt slikt) siden tirsdag!!!!!! Også dro vi på noen andre butikker også senere på natten, haha, bare for å ha gjort det liksom egentlig.

Vi fikk oss også ei trampoline, som jeg og vertsøster satt opp nesten helt selv!! :) 

 

 
I dag har jeg hatt en sikkelig sløve dag og ikke gjort noe som helst enn sett på diverse serier og slikt! Har egentlig bære vært litt sliten siden det har gått i ett sett de siste ukene, alltid noe jeg gjør, men idag fikk kroppen min være i ro og da var det godt slappe av! Heldigvis er det bare ei uke igjen på skolen, så har vi thanksgivingbreak også bare 3 uker igjen før juleferie! Farget også håret mitt på onsdag, ble hjemmefarging med bestfriend Kelsi, o-m-g sier jeg bare, resultatet ble bra men haha aldri hatt en så morsom 'frisørtime'.

 

Her om dagen hadde jeg en dag hvor engelsken min var VIRKELIG koblet ut, måtte tenke syyykt lenge på når jeg skulle si noe, ble bare surr når jeg skulle skrive og var et par mange ganger det kom halvveis norsk-engelske ord ut. Men som regel så går absulutt alt på engelsk og blir lite norsk, norsken blir kun brukt når jeg er på nettet og skriver og leser.

 Men nååååå holder jeg på å fikse meg, sikkert brukt 2 timer på å få dusjet, fønet håret og begynt sminke meg. Her går det laaaaangstom i svingene! Skal ut å spise middag med noen folks, så kanskje på bowling ooog kanskje på et birthdayparty hvis vi orker :)

 
Denne helga hadde vi langhelg siden det var et eller annet som gjorde vi fikk fri på torsdag, vi var også ferdig med halve semestret på torsdag og jeg har 5 A's og to B's så er fornøyd med det!

På torsdag var vi en gjeng som overrasket ei av bestevenninnene miner her siden hun ble 18 år, vi var ute å spiste på en resturant hvor kokken lager mat foran deg, trikser med maten og tar på flammer osv. Var kjempekoselig, men jeg er ikke så veldig glad i japanesiks mat så for meg var maten helt ok (alle vet jeg er sykt kresen på mat, men jeg har vært sykt(!!!) flink å prøve å smake på ting selvom det har vært sykt ekkelt). Så hadde vi med cookie-cake som er himmelsk (utenom frostingen da)! 

 

Kirbey klar for å overraske Stephanie

 


Kokken som lager mat, han lagde flammer som sprutet opp og sånt


 

♥ cookie-cake ♥ 


Etter vi hadde vært å spist der og alt slik dro vi alle jentene til Kirbey's place og hadde sleepover! Dagen etterpå stod vi opp og dro å spise frokost, så dro vi hjem til henne igjen og lå i kjellerstuen og så på 3 filmer helt til vi måtte dra å fikse oss til homegame! Det var pinkout (støtte til brystkreft) så var mange som kledde seg i pink og vi dro på en sånn butikk hvor alt koster 1 dollar og hamstret noe rosa lysgreier som vi hadde når det ble mørkt! Vi tapte kampen, ble litt kjedelig på slutten siden vi tapte og det ble litt kladt uttpå kvelden. Etter kampen dro vi til et danceparty/party greier og var der til vi dro hjem. 

 

Lørdag dro jeg med noen venner å spilte noe ála golf og spilte basketball siden det var så fint vær og varmt ute. Senere på kvelden var jeg sammen med ei venninne og spiste middag, så dro vi å så på paranormal activity 3! Nummer 1 var ikke noe særlig skummel syntes jeg så jeg viste ikke helt hva jeg skulle forvente av nummer 3, men guud den var skummel!

 

Stephanie and me :)

 "Kjeeempeflink", sikker jeg prøve slå ballene minst 3 ganger før jeg traff og den fløyg bare 5-6 meter :(


 

Søndag var bare en slappe av dag, dro rundt om kring i Fort Smith med vertsmor på ettermiddagen og ladet opp til ny skoleuke! I dag har det vært sikkeligvarmt ute, men skal vist bli kjørligere på fredag eller noe. 
Jeg er blitt frisk nå så den hjemlengselen jeg hadde varte ikke så alt for lenge, selvom den sugde hardt! Har gjort mye denne helgen, først var jeg på en borte footballgame hvor vi vant 40-14 også på lørdag var jeg på kjøpesentret og så laget jeg t-skjorter med noen venninne, også var vi på et party/danceparty på kvelden. I dag har jeg bare vært på kjøpesentret igjen og vært på kino med ei venninne.

 

Det har vært sikkelig varmt og klamt ute i helgen, men regnet noe sykt + lyner&tornder. Amerikanerne får panikk med en gang det regner og når det gjelder kjøring på våte veier (har vært veldig mye vann på veiene/grøften da), de kjører drit sakte og biler kjører i grøften osv osv.

 I dag så hadde vi et orienteringsmøte i en eller annen by litt borte fra her hvor jeg bor, hvor alle utvekslingsstudentene i et så og så stort område møttes + foreldrene. Vi fikk et ark med litt informasjon på (som jeg allerede viste fra før) også spiste vi bare og snakket sammen. Alle hadde tatt med seg litt mat hver så vi hadde nok av mat.


 

Etter vi hadde spist og alt det, så kunne de som ville dra opp til en vingård for å se, var ikke noe særlig spennende det da, men vi var en gjeng studenter som dro opp dit så var greit :)

 
Jeg skal jo ta billappen her i USA, og for å gjøre det må man ta en liten teori test og da får du en sånn 'tilatelse' til å øvelseskjøre og kjøre opp. Så jeg skal ta den en eller anenn gang i fremtiden, også til neste semester på skolen har jeg Drivers Education. 

  

Det er litt veldig kjedelig å komme i gang med å lese boken/heftet siden det er VEDLIG lite bilder i den og da blir det bare automatisk kjedeligere, hahah. 

 

 

Men som dere ser så er den ikke så veldig tykk slik som den i Norge er, såå skal nok gå bra når jeg setter meg ned for å virkelig lese. Har lest littegrann i den, men har nesten aldri tid til å gjøre det siden jeg gjør lekser etter skolen og etter lekser orker jeg ikke sitte lese i den.

 

 

Mange lurer vell kanskje på hvorfor jeg tar lappen her.. Meeen, når jeg kommer til Norge så skal jeg med en gang sende inn den Amerikanske lappen og få den omgjort til den norske. Så innen ett år så må jeg ta glattkjøring og oppkjøring på nytt, kanskje noen få kjøretimer (aner ikke, men bare småtteri fra hva det egentlig er). Også er det mange som sier at det ikke går, men de to statene i USA som flest fremmedland(?) 'godtar' lappen er faktisk heldigvis Arkansas og Nebraska. Såååå forhåpentligvis så har jeg lappen om et halv år eller noe :D :D

 
Mamma hadde sendt meg en liten pakke med noe klær jeg ville ha + melkesjokolade og godteri!! Melkesjokoladen var smeltet totalt, men etter å ha ligget i kjøleskapet var den bra igjen.

 

Jeg syntes ikke at sjokoladen som er her i USA er noe godt i det hele tatt, også har de veldig mye stygt godteri her også. Men har funnet noe som jeg liker vedig godt + det finnes 1043535 forskjellige tyggissmaker her (har til og med sett en tyggispakke som hadde pannekakesmak med jordbærsirup på, blir kvalm av tanken på det).
Denne bussen tar jeg hver dag til skolen rundt klokken 07.00 og noen ganger tar jeg den hjem også. Null aricondition, noen ukomfortabel seter og masse småunger som bråker, yeessss!

Nå er jeg klar til å blogge til dere hjemme om livet mitt i USA med min nye Macbook Pro ♥♥
Lenge siden sist nå, men det skjer ingenting angående USA nå for øyeblikket så da gidder jeg ikke blogge om noe helt random som ikke har noe med utvekslingsåret mitt å gjøre. Men det kommer nok flere innlegg etterhvert når jeg har fått vertsfamilie(!) og det nærmer seg avreise.

Jeg har sett litt på boken Utvekslingselev - et skoleår i utlandet som handler å ta et skoleår i utlandet, forberedelsene rundt dette og under oppholdet. Boken inneholder også en liten del med informasjon for de som reiser til USA, så den hørte veldig spennende ut. Jeg har også hørt fra andre som har den at den er veldig bra og spennende, mye god informasjon til oss som er utvekslingsstudenter.

 Mamma skulle sjekke om de hadde den på den lokale bokhandelen her hvor jeg bor, hvis ikke får jeg bare vente på at den dukker opp i postkassen min om ikke så alt for lenge! Går ant å bestille den her :)