Photobucket

Siden det er påske så hadde vi fri fra skolen på fredag, så deilig med ei lang helg!! 
Etter skolen så dro jeg hjem og dusjet og alt, før vennegjengen vår dro over til The Plunketts house, siden lillebroren dems hadde bursdagsfering med over 20 gutter, så hadde han scavenger hunt, og vi halp til på de diverse stoppene. Så var vi litt barnslige etter det vi også, og lekte i en sånn stor oppblåsbar 'slott' ting hvor du spilte basketball, med noe som holdt deg fast å dro deg bakover når du sprang for å skyte. Jeg og Abby gjorde det, jeg ble slengt bak over på hennes side, hvor jeg tok en salto, hahahh!

 
På fredag hadde vi jo fri fra skolen så i tolv tiden dro vi til Collins house, vi hadde en liten påske egg jakt i hagen hans, siden Parker skulle spørre Hannah (kjæresten hans) til prom. Han hadde kjøpt og laget et puzzle spill som han gjemte i mange forskjellige egg, så når hun åpnet dem for å se hvilke godteri hun fikk, så lå det puzzle spill brikker oppi også. Så etter vi var der og bare hadde det artig litt, så dro vi å spiste pizza til lunsj, før jeg dro å spilte fotballkamp, og guttene dro for å gjøre seg klar til baseball kamp senere på kvelden.Abby ble sport til Prom på onsdag av Cole, når hun var ferdig med cheer trening så kom hun ut til hele bilden var fult av ballonger og en liten note inni bilen hennes :)

 

Etter baseball kampen så dro Tyler, Steph, Kyle og jeg til Tyler's house, siden han tydeligvis hadde en freaking STOR jacuzzi! Så vi var der resten av kvelden i går, koselig!
Resten av lang helgen min blir vell tilbrakt med jentene, gjengen og Kyle :)

Kategori: VertsfamilieKommentarer

08.04.2012, kl.16:49

Kosli :D og så søtt me prom!


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35925496