Photobucket

I går kveld snakket alle om at de håpet det ville snø her i Van Buren siden det var meldt det, men var ikke så mange som trodde det ville komme.. En del skoler ble også allerde avlyst i går kveld og snøen var ikke kommet engang. Jeg gikk la meg i halv 1 tiden, og vertsfar sa han skulle vekke meg å fortelle meg hvis skolen vår ble avlyst. 

 

Halv 6 kom han inn på rommet mitt og vekte meg å sa jeg ikke trengte stå opp for skolen var avlyst så jeg bare snudde meg å la meg ned til å sove igjen. Jeg hadde glemt jeg hadde vekkeklokken på så jeg våknet igjen 7, gikk på do og så for å se ut av vinduet.... det var faktiskt snø der!!! Så right back to bed igjen til klokken var 10. Da gikk jeg rett ut med kameraet mitt for å ta bilder til dere der hjemme. 

 

Tenk hvis vi hadde snow days når vi hadde snø og skolen ble stengt? Hadde ikke blitt så mye skole på oss nei. Vertsfar hadde fri fra jobb i dag fra før, men vertsmor er heller ikke på jobb. Men skal ut sammen med en vennegjeng senere for å 'ake' hahaha, de er helt i hundre for at de endenlig kan få bruke akebrettene dems og det er sååå morsomt :) Store barn, små gleder.

Kategori: Van BurenKommentarer

13.feb.2012, kl.19:32

Najs, hahaha ja tænk vess vi sku fådd fri på Ainnes og sånn når det snya. :b

16.feb.2012, kl.19:05
Julia

Hei! har et prosjekt på skolen og bare lurer på om det er noen spesielle kulturelle forskjeller mellom USA og Norge??:)

Pliis svar;)


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34740439