Photobucket

Ei uke på skolen i 2012 er over og i morgen starten nummer 2, det er også homecoming week neste uke for basketball så det er spirit days hver dag hvor vi kler oss ut, jeg tror jeg skal kle meg ut noen dager! Så på Friday night er det kamp og homecoming jentene vises frem. 3 av jentene i vennegjenen min er med der + Tyler er jo en av seniorene som spiller basketball!

 

Denne helgen så var jeg med Kyle og kompisene hans til Logan's house som er kjæresten til Kelsi på fredag, hvor de hadde 'watch footballgame-party' siden det var en stor kamp som Arkansas spilte. Så vi var der hele kvelden hvor de hadde mat, snacks og alt sammen. Så på lørdag var vi sammen en del al vennegjengen å spiste også dro vi på kino og så 'The Devil Insde' og hang sammen etter filmen til alle dro hjem! Kjempekoselig helg alt i alt!

 

Jeg glemmer alltid å ta med kameraet mitt siden bruker ikke alltid veksen min, men skal begynne å bli flink på det igjen. For min egen del også, vil jo ha mye bilder å se tilbake på når jeg er hjemme og til USA veggen min som jeg skal lage :)

 

Senere i ettermiddag skal vi på skal vi på Chuckecheese å spise pizza og leke 10 år igjen og spille alle spillene der, haha. Heeeydå så lenge! :)

Kategori: DiverseKommentarer

08.jan.2012, kl.23:30

bi så glad når æ les om alt det fine du oppleve! du må bi flenkar å ta bilda!:D så vi får se, eller lage video(?) hehe :D kos dæ videre! og viss du skal kle dæ ut, så må du i allefall ta bilda!

09.jan.2012, kl.13:56

åååh korr kosli, chuckycheese, aehhae. :D


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/33805803