Photobucket

NÅÅ er soccersesongen nesten her, første kamp har vi 27 februar så nå har hardtreningen begynt. Vi trener til halv 5 - kvart på 5 hver dag etter 6time, som vil si siste timen min går til soccer også! Og guttene og jentene trener sammen, og trenerne er kjempesnille og morsome men fortsatt strenge(!!) på at vi skal gjøre alt helt ut. Disse to dagene har vi hatt oppvarming i 1 time, med bare løping og styrke haha, så spiller vi kanskje litt eller øver på spillet, så på slutten springer vi på en eller annen måte i 10 minutter. Høres kanskje ikke så hardt ut, men jo det er det!! Også bruker vi som regel alltid løpe i parken som har bakker en gang i uken, og av og til har vi hatt kondistrening hvor vi løper opp og ned tribunen om dere skjønner. Kneet mitt går det bra med, var heldigvis ikke så ille, men kjenner at jeg er litt redd for at det skal poppe ut igjen når jeg spiller, så skal prøve være litt forsiktig.

 







Var litt støl idag, kjenner jeg er sliten nå hahha. Men HEY, jeg får virkelig kommet meg i form og forhåpentligvis kvitte meg med de få kiloene som kanskje har kommet seg på meg. Men nå som skolen er begynt og jeg ikke er hjemme før etter 5, også har jeg venner og ting jeg holder på med, så er ikke mat så interessant heller. Drikker jucie til frokost som regel, så av og til tar jeg med meg en sånn proteinbar eller hva det heter hvis jeg blir litt småsulten siden jeg har den sene lunsjen dette semestret, så spiser jeg et smørbrød og drikker vann og enten litt sånn chips eller frukt. Så spiser jeg enten middag eller så drar jeg ut med venner og tar jeg bare noe lett å spiser, og av og til til kamper drar jeg med venner å spiser på en eller annen plass. Hahah, følte det hørtes mye ut.. Men jeg har sluttet drikke brus nesten helt, siden familien min drikker ikke det og jeg orker aldri kjøpe det når vi spiser heller. Og jaah, jeg skal i allefall skjerpe meg og få bli good til bikinisesongen :)))

Kategori: Trening



Kommentarer

04.jan.2012, kl.00:31

spræka <3

06.jan.2012, kl.17:23
Mathilde

Kan du lægge ut bilde av kjæresten din :)?

08.jan.2012, kl.00:21
ine husebø bekken

Er nivået på fotball like bra som hjemme? er det kjekt? :D

08.jan.2012, kl.22:30

ine husebø bekken: Jeg syntes laget mitt her i forholdt til fotballlaget mitt som var hjemme er mye mer serriøse og trener sikkelig mer! :) Men ja det er kjempekjekt, og jeg får virkelig kjørt meg på treningene!


Skriv en ny kommentar



Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/33675386