Photobucket

Nyttårshelgen min har vært kjempekoselig! I går så gjorde jeg ingenting når jeg stod opp, dusjet og ordnet meg, så dro jeg til Kyle for å henge litt sammen med bare han, så kom Stephanie og Tyler å hentet oss så dro vi alle sammen til Fort Smith for å spise middag sammen på kvelden. Det tar kanskje 5-10 minutter å kjøre dit (alt etter) og i går så var alle sikkelig 'Setebeltene SKALpå uansett', for bruker vist være veldig mange drunk drivers på nyttårsaften og slikt. Vi kjørte forbi en bil som var stoppet av 5 politibiler. 

 Etter vi hadde spist middag dro vil til Alma (en by 5-10 minutter på andre siden av Van Buren) for å se noe nyttårsgreier som de alltid bruker gjøre. Så etter det dro vi til Kelsi som hadde et nyttårs party for hele vennegjengen (som er stoor) og var der ei lita stund før vi dro til Kyle hvor bare de nærmeste vennene var. Når klokken var nesten 00.00 så gikk vi ut, var ikke så veldig mye fyrverkeri menmen. Resten av nyttårshelgen var vi å spiste lunsj/middag ute på en resturant med hele familien (bestemor,tanter,onkler, søskenbarn og slikt) også dro vi hjem til en av de for å bare kose oss med games og mat hahah. Moren til verstmoren min jobbet som frisør før og hun har enda sånn ting som sier hun kan klippe håret til folk, så hun gjør det av og til selvom hun ikke jobber som det lengre, så hun stusset tuppene mine :)

Helt sykt å tenke det allerede er 2012, føles ikke ut som så lenge siden at jeg stod ute på Andenes og så på fyrverkeriene og sa 'Godt nyttår' til vennene mine. Det har gått kjempefort dette året, og jeg tror 2012 kommer gå like fort, omså ikke fortere. I allefall, 2012 is going to be amazing ♥

Kategori: Koselige stunderKommentarer

02.jan.2012, kl.14:16

Hæli :)

02.jan.2012, kl.14:16

Huske forige nyttårsaften når vi sto i storgata å så på raketta :D kos dæ videre <3

02.jan.2012, kl.22:52

Høres ut som en koselig nyttårsaften! Må kose dæ masse videre med kjæresten å vænnan dine over Atlanteren :*

<3


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/33620738