Photobucket

Julefeiringa her i USA var veldig annerledes enn hva jeg er vandt med hjemme, men jeg har storkoset meg forde om! Her har vi hatt juletreet oppe siden i slutten av november, folk har hatt julelysene på husene sine lenge og det har vært jul i butikkene siden oktober. 
På julaften gjorde jeg ikke så mye, stod opp og så på tre nøtter til askepott som jeg fikk i en pakke av storesøsteren min. Også skypet jeg litt med familien og noen venner hjemmenfra, og bare slappet av og så på film sammen med Miranda nesten hele dagen. På 25 desember fikk vi faktisk sove så lenge vi ville, jeg trodde jeg skulle bli vekt klokken 7 om morgenen for å åpne pakker som mange andre ble, men jeg stod opp halv 11 og litt etterpå når alle andre var våken så satt vi oss i stuen og åpnet pakkene våre. Jeg fikk en del penger satt inn på konoten min (klager ikke), og klær, smykker, sminkestuff og mye slike ting. Resten av julemorgen satt vi å så på julefilm frem til vi fikset oss for at resten av familien skulle komme over på julemiddag med kalkun, ham og alt mulig tilbehør. På kvelden når alle var dratt dro jeg på besøk til Kyle og var sammen med dem resten av kvelden. Resten av romjula har jeg bare slappet av og vært sammen med vennene mine og det kommer jeg vell gjøre frem til skolen begynner også. Forrige torsdag skjedde det ei bonfire ulykke hvor to av mine gode kompiser ble skadet, så hele vennegjengen min har vært veldig mye sammen og bare koset oss.

 

Jeg har faktisk ikke hatt hjemlengsel, trodde kanskje jeg kom til å få litt, har selvfølgelig savnet alle hjemme og det har vært rart å ikke feire julen på den måten jeg er vandt til, men jeg har storkoset meg her også så hjemlengselen har ikke kommet fram. Noe jeg er glad for, og det tyder vell bare på at jeg stortrives her. Men så gleder jeg med til å feire norsk jul igjen til neste år, mye av den gode julematen jeg er vandt til jeg har savnet. + her er det enda ganske varmt, går bare ute i genser og det er rundt 15-20 grader til sent på kvelden. 

Kategori: Koselige stunderKommentarer

29.des.2011, kl.21:26

Hørtes koselig ut :D

29.des.2011, kl.21:56
mamma

Fint at du har hatt d bra i jula Sofie, men vi ser nå frem t neste jul da du er hjemme sammen m oss! <3

29.des.2011, kl.22:20

Så bra at du har kosa dæ og hat ei fin jul :) så artig og lese å se kordan du har det og kordan det e å være i USA før et år.

29.des.2011, kl.23:55

Åh, høres så rart ut, så varmt i jula liksom.. hehe ;) Men bra att du storkosa deg da :D


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/33529290