Photobucket

Ei av venninnene mine her fylte 18 for ikke lenge siden, så vi hadde et birthdaypary for henne i dag og den ting vi alle sporte om hun ikke kunne gjøre først på kvelden var en 'picture scavenger hunt' som moren hennes hadde laget til oss (hun er veldig god på det). Så vi gjorde den først, vi var 3 lag på 4 stk og vi hadde 10 oppgaver/hint vi måtte finne frem til å ta bilde av, så vi hadde da 3 biler som vi kjørte rundt omkring i og utenfor Van Buren så for så å se hvem som klarte det best og ble først ferdige

 

En ting av det vi måtte kjøre var å dra utenfor en liten by som heter Alma 10 minutter unna her, for å dra langt utti ingen plass for å dra til et hus til en som heter Tony Alamo hvor vi måtte gå neddi bassenget hannes som var hjerteformet og skrive 'happy birtday kirbey' på en spessiel måte og ta bilde. VELL, huset hans var sikkelig stort og 'rik' ish og slik men ingen har bodd der på lenge, men det lå lang fra byen og blant småe og dårlige hus. Men det som er at han kidnappet og voldtok unge barn, han hadde en slags 'cult' og hjernevasket folk til å tro på han eller noe, men så når kona hannes døde så hadde han hun i ei glasskiste eller noe og BEHOLDT henne i huset, og han betalte ikke skatten sin og det var når han ble tatt for det at de fant ut alt det andre om han, eller noe sånt. Men i allefall, vi kjørte opp til der han bodde, men så var veien sperret av like ved huset hans så vi måtte spørre to menn som sto utenfor et av nabohusene nesten om hvordan vi kunne komme oss dit (skummelt) også kjørte vi dit. Og vi lot bilen stå på med nøklene og alt i (noen kunne sikkert kommet tatt bilen...) og hadde lysene mot bassenget også gjorde vi oppgaven. Forresten så bor det forstatt noen få folk av det 'culten' hannes i det området vi var i, fortviler meg ikke om de mennene var en slik beliver. Meg og Tara gikk å snakket med de mens Paige og Stephanie satt i bilen, de var klar til å kjøre som bare det hvis noe skjedde.. hahaha paranoid(?) much.

 

Jeg og Stephanie bestemte på turen hjem i kveld at vi skal dra dit igjen med Tyler og Kyle og faktisk gå rundt inntil huset og slik for å se, for vi hadde ikke tid til det idag. Hahaaahaha i know, teit men uansett.

 

 

De andre oppgave var ikke slike som den om Tony Alamo, men vi måtte dra til high schoolen og tegne noe tall opp til 18 elns og ta bilder, vi måtte dra til et highway skilt og få noen til å ta bilder av oss der midt i ingenmansplass, vi måtte dra på en slags bar hvor folk kledde seg ut, vi måtte finne den trucken på bildet nedenfor, vi måtte dra på kirkegården og finne en spesiell gravstein, vi måtte ta bilde med noen som ikke liker en av oss og vi dro hjem til den personen for å ta bilde, hahah jeg ringte og sporte siden jeg kjenner hun jenta og ingen andre ville ringe siden de ekke såå close (foreign girl got this) ogsåå måtte vi gjøre noe greier på McDonalds og noen småting til.


Alt sammen måtte vi finne ut av selv, og hvor vi skulle dra osv, vi fikk bare ledetårer om hva det var også når vi fant ut hva det var måtte vi finne hvor det var. MITT LAG VANT FORRESSTEN!!!


Etter vi hadde gjort dette morsomme og litt barnslige så dro vi til Kirbey's for å feire henne :)

NÅ er jeg sliten og trøtt etter å ha gått i et i hele dag, kom rett hjem fra state for cheerleading og rett for å fikse meg til å dra ut igjen.

Kategori: Koselige stunderKommentarer

19.des.2011, kl.00:38

Hørtes arti ut :D

22.des.2011, kl.20:31
Charlotte

åh, hørtes artig ut! då kan jo du laise opp sånn der opplegg her på ainnes, når nån av jentan har bursdag :D:D

22.des.2011, kl.20:35

Charlotte: I will girl :)


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/33257057