Photobucket

Har virkelig ikke hatt tid til å sotte å blogget og har bare helt glemt det av. Men jeg har det STORTRIVES her, tiden flyger virkelig og jeg liker meg her mer og mer for hver dag! Nå har vi hatt ei uke fri fra skolen på grunn av Thanksgiving som var på torsdag som bestod av å spise mat, spise mat, spise mat, se på football, spise mat og se på football! Men nå har jeg nå opplevd det også! Ellers har jeg bare slappet av og hengt med venner nå mens vi har hatt skolefri. 

 


Litt av all maten vi hadde :)

 

 Vertsfamilien min hadde en slags duk hvor alle som var å spise middag måtte skrive noe de var takknemelige for, på denne duken var det siden 2003 tror jeg, og var spanske som hadde skrevet, og en fra Kina tror jeg. OG etter kvelden var over en norske også, hehe.

  

Dette er jentene jeg henger med allermest og som jeg virkelig ikke vet hva jeg skulle gjort hvis jeg ikke hatte møtt dem. Har hengt mye med dem i ferien, og vi har bare fartet rundt, spist mat (ahahahha), vært med folk, bonfire, kino, sleepover osv osv :)

 

På torsdagskveld / natt til fredag var det jo den berømte Black Friday her, og heeeeeeerrregud sier jeg bare. Amerikanerne er virkelig gale!! Vertsbroren min dro til Walmart etter vi hadde spist og alt som var klokken litt over 5 kanskje, og satt å ventet der helt til 10 kun for å få en sånn autmatiks stor lekebil til datteren hannes, og trampoline! Jeg og vertsmor dro ned dit senere og slik at vi var der når klokken var 10, aldri sett mennesker vært så gale, var noen kjempegode tilbud men hahah ikke om jeg er sååååå desperat etter ting. Noen hadde campen utenfor Best Buy (tv,data og alt slikt) siden tirsdag!!!!!! Også dro vi på noen andre butikker også senere på natten, haha, bare for å ha gjort det liksom egentlig.

Vi fikk oss også ei trampoline, som jeg og vertsøster satt opp nesten helt selv!! :) 

 

 

Kategori: DiverseKommentarer

27.nov.2011, kl.11:45

Korr kosli, og chill att dåkker har hadd fri i ei uka da! :b

27.nov.2011, kl.22:00

Heldig som fikk fri! :(


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/32742906