Photobucket

I dag har jeg hatt en sikkelig sløve dag og ikke gjort noe som helst enn sett på diverse serier og slikt! Har egentlig bære vært litt sliten siden det har gått i ett sett de siste ukene, alltid noe jeg gjør, men idag fikk kroppen min være i ro og da var det godt slappe av! Heldigvis er det bare ei uke igjen på skolen, så har vi thanksgivingbreak også bare 3 uker igjen før juleferie! Farget også håret mitt på onsdag, ble hjemmefarging med bestfriend Kelsi, o-m-g sier jeg bare, resultatet ble bra men haha aldri hatt en så morsom 'frisørtime'.

 

Her om dagen hadde jeg en dag hvor engelsken min var VIRKELIG koblet ut, måtte tenke syyykt lenge på når jeg skulle si noe, ble bare surr når jeg skulle skrive og var et par mange ganger det kom halvveis norsk-engelske ord ut. Men som regel så går absulutt alt på engelsk og blir lite norsk, norsken blir kun brukt når jeg er på nettet og skriver og leser.

 Men nååååå holder jeg på å fikse meg, sikkert brukt 2 timer på å få dusjet, fønet håret og begynt sminke meg. Her går det laaaaangstom i svingene! Skal ut å spise middag med noen folks, så kanskje på bowling ooog kanskje på et birthdayparty hvis vi orker :)

 

Kategori: DiverseKommentarer

13.nov.2011, kl.00:57

Kor langt hår du har fått!! :o E så glad for at det går bra med dæ snuppa! Savne å ha på dæ skoln, blir ikkje det samme som ifjor uten dæ.. Merkes at du e borte for å sei det sånn! Men e nu bare 5 mnd tell æ får se dæ igjen, å gjett om æ glede mæ <3 love you so much honey!

13.nov.2011, kl.11:31

Bra blogg!(y) Gjerne kommenter tilbake :) -viictoriajensen

13.nov.2011, kl.11:44
Mamma

Fint Sofie at du tar deg tid til å slappe litt av oxo! Ser fint ut med hårfargen din ;) Klem !

13.nov.2011, kl.16:34
:):):)

Så fint håret dit ble! ;)

13.nov.2011, kl.16:55

Kosli. :) Du e kjæmpepen.

13.nov.2011, kl.20:01

så fin du blei, som alltid. Å så langt hår du har fått! :) Glede mæ til å se dæ igjenn ^^ kos dæ så lenge :)


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/32392796