Photobucket

Det var jo halloween i går så i forrige uke så skjærte jeg og Miranda ut pumpkin (måtte søke opp hva det betydde på norsk, stod helt fast hah). Var min aller første gang at jeg gjorde det og resultatet mitt ble egentlig ganske bra, var noe som tatt fra hverandre men med litt lim og diverse så merket man det ikke! 

 

Jeg valgte en litt vanskelig, men pytt pytt! Domme meg glemte helt å ta bilde av dem i går med lys, meen jaja.

 

Meg og vertssøster Miranda!

 

Vi kjøpte Boston et lite antrekk som vi tok på han i går, men han ble litt 'redd' av å ha det på så han hadde det ikke på så lenge.

 

Jeg kledde meg ikke ut eller noe, vi skulle egentlig på et halloween party på lørdag men det ble avslyst eller noe, så vi dro en gjeng til et haunted house som lå litt utenfor Fort Smith i en gammel nedlagt millitærbase hvor det faktisk er gjennferd eller noe, har vært et show hvor dem har gjort undersøkelser på det. Men uansett, det var kjempebra ordnet til og syykt skummelt!

Mange av husene her har hatt halloween pynt oppe i mange uker nå, men vi tok det opp i går og ned i dag. Var kjempemye folk som kjørte opp til nabolaget vårt og gikk trick or treat rundt omkring. Og herregud så mye godteri som gikk, vi kjøpte myeeee og alt ble borte! 

Kategori: Koselige stunderKommentarer

02.nov.2011, kl.12:20

Haha :D

Søøt hund :)

02.nov.2011, kl.21:57
:)

Blir kult med halloween feiring i USA! :)

02.nov.2011, kl.23:44

SÅ SØT VÅVVE :D

03.nov.2011, kl.17:13
Therese, 16

Hei! Ser ut som om du har det utrolig bra, og kunne ikke fått det bedre. Jeg fant denne bloggen din gjennom en annen utvekslingsblogg, der du hadde lagt igjen en kommentar. Jeg prøver å få med meg så mange utvekslingsblogger som mulig, siden jeg selv skal til USA med Explorius og underorganisasjonen World Heritage neste år. Gleder meg utrolig mye, men tror ikke det helt har gått opp for meg enda, men den til kommer nok :) Håper alt står bra til, og lykke til videre. Håper jeg kommer til å få det minst like bra neste år :)

Mvh Therese, fra Bærum


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/32125949