Photobucket

Denne helga hadde vi langhelg siden det var et eller annet som gjorde vi fikk fri på torsdag, vi var også ferdig med halve semestret på torsdag og jeg har 5 A's og to B's så er fornøyd med det!

På torsdag var vi en gjeng som overrasket ei av bestevenninnene miner her siden hun ble 18 år, vi var ute å spiste på en resturant hvor kokken lager mat foran deg, trikser med maten og tar på flammer osv. Var kjempekoselig, men jeg er ikke så veldig glad i japanesiks mat så for meg var maten helt ok (alle vet jeg er sykt kresen på mat, men jeg har vært sykt(!!!) flink å prøve å smake på ting selvom det har vært sykt ekkelt). Så hadde vi med cookie-cake som er himmelsk (utenom frostingen da)! 

 

Kirbey klar for å overraske Stephanie

 


Kokken som lager mat, han lagde flammer som sprutet opp og sånt


 

♥ cookie-cake ♥ 


Etter vi hadde vært å spist der og alt slik dro vi alle jentene til Kirbey's place og hadde sleepover! Dagen etterpå stod vi opp og dro å spise frokost, så dro vi hjem til henne igjen og lå i kjellerstuen og så på 3 filmer helt til vi måtte dra å fikse oss til homegame! Det var pinkout (støtte til brystkreft) så var mange som kledde seg i pink og vi dro på en sånn butikk hvor alt koster 1 dollar og hamstret noe rosa lysgreier som vi hadde når det ble mørkt! Vi tapte kampen, ble litt kjedelig på slutten siden vi tapte og det ble litt kladt uttpå kvelden. Etter kampen dro vi til et danceparty/party greier og var der til vi dro hjem. 

 

Lørdag dro jeg med noen venner å spilte noe ála golf og spilte basketball siden det var så fint vær og varmt ute. Senere på kvelden var jeg sammen med ei venninne og spiste middag, så dro vi å så på paranormal activity 3! Nummer 1 var ikke noe særlig skummel syntes jeg så jeg viste ikke helt hva jeg skulle forvente av nummer 3, men guud den var skummel!

 

Stephanie and me :)

 "Kjeeempeflink", sikker jeg prøve slå ballene minst 3 ganger før jeg traff og den fløyg bare 5-6 meter :(


 

Søndag var bare en slappe av dag, dro rundt om kring i Fort Smith med vertsmor på ettermiddagen og ladet opp til ny skoleuke! I dag har det vært sikkeligvarmt ute, men skal vist bli kjørligere på fredag eller noe. 

Kategori: DiverseKommentarer

25.okt.2011, kl.07:37

Kosli :) og heldi me langhælg da!

25.okt.2011, kl.12:50

Coockie cake e så fette godt!! smakte det i en bursdag i england! :D


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/31937598