Photobucket

Vi vant kampen på fredag, så var en kjempemorsomt kamp siden vi var en stor gjeng fra skolen som var der! Når vi kom hjem dro vsøster og jeg på walmart å leide film og kjøpte litt snop og hentet typen. På lørdag var det dansekonkuranse på skolen så dro å så på det, skolen min gjorde det kjempebra og fikk 1 og 2 plass! Så spiste vi mexikansk mat og bare chillet hjemme før jeg dro i et 18 års birthday-party med vennene mine :)
I dag skulle vi enkli i kirken, men ble mye forrvirnger så vsøster og jeg dro ikke så jeg sov til halv 12 i dag som er første gangen jeg har sovet så lenge siden jeg kom hit!! 

 


Antrekket for kvelden, jeg fant virkelig ut at jeg trenger en sikkelig shoppingstur snart etter å ha gått klesskpet rundt for å finne noe! Heldigvis skal vi til Oklahoma den første helga i november i bursdag til det ene barnebaret til vertsforeldrene mine og da skal vi være en ekstra dag der for å shoppe, de bor i Tulsa som er en ganske stor by der så :)
 

Og NÅ skal jeg bare slappe av og lese litt på teoriboken siden jeg skal ta den testen før midten av november! Boken er forresten lattelig, laaaangt i fra hvor 'bra'(?) den norske er hvor det faktisk står lærerikt om trafikken, her er står det bare at du må huske å slå på lysene, ha vinduskviskerene på når det regner slik at du ser og ikke krasjer og at grønt lys betyr du kan kjøre mens rødt betyr du må stoppe og ikke kjør når du er upset or angry osv. Det er kanskje ikke såå ille, men mye er.

Kategori: Koselige stunderKommentarer

19.okt.2011, kl.23:35
ronja

håpe du har det fint snuppa<3 kjempefint bilde av dæ!! og lykke tell med lappen ogdet:-)


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/31740614