Photobucket

Det var jo som sagt homecoming-week denne uken hvor det var sikkelig schoolspirit hvor skolen var dekorert opp og elevene kledde seg ut! Jeg kledde meg ut 4 av 5 dager, skal få bilder av det snart eller noe.

Vell, på fredagen var det pep-ralley igjen hvor det var masse diverse skole opptredner av danserne og slikt. Det skulle også kåres homecoming queen som vi elevene hadde stemt på og Kelsi som er en av bestevenninnene mine her (hun jeg enkli skulle bo til) ble vinneren. Var kun senior jentene som kunne bli vinneren og de måtte ha på seg hvite kjoler, åååh herregud for noen nydelige kjoler!!! 


Alle senior jentene og gutten som eskoterte dem. Seee de kjolene!!!

 
Hver gang det er pep-ralley så avslutter vi den med dette, holder oppe 'VB'-tegnet og synger den lille sagen som dere ser teksten på veggen.

 

Kelsi og meg

 


Stephanie og Kelsi og meg. Dette er de to jentene jeg virkelig ikke vet hva jeg skulle gjort hvis jeg ikke hadde møtt dem!!!

 

Tela og meg

 

 

Så på kvelden var det homecoming game som vi seff måtte dra se på, vi tapte igjeen.. Heldigvis så er Van Buren kjempeflinke å dra se på kampene og heie på. Har enda ikke vunnet kamp på hjemmebane, men håper på seier neste gang! 


 The doug pund, hvor alle elevene sitter å heier.

 

Stephanie og meg :)

 

 


Vertsøsteren min, kjeeempegod cheerleader!! :D

 Etter kampen dro vi til et bonfire med mange andre folk og bare satt der å pratet og hadde det morsomt med mat og drikke :) 

Kategori: Koselige stunderKommentarer

09.okt.2011, kl.04:44

Oi, sånne lange kjoler til homecoming?! UTROLIG fine da!! Men jeg trodde sånne kjoler var mer for prom, eller har jeg misforstått her??

09.okt.2011, kl.07:27

Kesia Olsen i Florida: Dette var kun til de som var nominert til homecoming queen som bare var disse jentene :) Skolen min har ikke homecoming dance hvis det var det du tenkte på, men tror nok du har rett at det er mer til prom folk tar i på slike kjoler!

09.okt.2011, kl.12:02

Dærsken førr nån fine kjola!!

09.okt.2011, kl.17:36

Herreguuud så nydelig kjola!!

Håpa du kosa dæ der nede :)

09.okt.2011, kl.23:18

Sååå fine kjola!! :)

10.okt.2011, kl.12:43

Najs! fine kjola!!! ser superkosli ut :)


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/31521036