Photobucket

I dag var det hjemmekamp her igjen så da måtte man støtte opp og dra å se på, dro først å spiste sammens med Stephanie, Tyler og Jesper då for å se på kampen som vi tapte dessverre idag... Får håpe vi vinner neste hjemmekamp som er på fredag, oog neste uke er homecoming/spiritweek. Så skal lage tie dye shirts på søndag, siden det er vist veldig populært her + skal ha det på på skolen på mandag. 

 


 

Tok ikke så veldig mange bilder siden jeg har ikke brukt kameraet mitt på lenge så jeg hadde jo selvfølgelig glemt at det trengtes å laddes, haha. Men etter kampen dro vi til ei venninne her som inviterte en hel gjeng hjem til seg for å ha bonfire og kose oss med musikk og greier. Her fikk jeg smake s'mores for første gang som er kjeks, marshmallows (varm såklart) og sjokolade presset sammen = syyykt godt men mektig!! 
Håper dere alle der hjemme har det bra, regner med det ikke er så lenge til høstferien er? Dere er i såfall heldige, vi har ikke noe firdager utenom en dag i slutten av oktober tror jeg, også har vi fri når det er thanksgiving. Det er forresten allerde for litt siden bynt full ut med halloween stuff i butikkene og på noen hus, haha.

Kategori: Van BurenKommentarer

01.okt.2011, kl.18:01

Åh, kosli :D

01.okt.2011, kl.23:44
ronja

håpe du kose dæ kjempemasse! <3 nu e det ikje såå lenge tell dæ skal sende dæ gave:-)


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/31298773