Photobucket

Arkansas ligger faktisk i det som kalles 'Bibelbeltet', her er det alle forskjellige type kirker rundt over alt. Mange av vennene mine her, eller neste alle tilhører en eller annen kirke. De er ikke nødvendigvis superduper kristne, men alikvell så går de i ungdomsgruppen i uken og på søndag. Har ikke vært i kirken på søndag siden vertsmor ikke går der, så jeg kan ikke si noe om det, men de fleste krikene her er kjempestor og ser ikke ut som ei vanlig kirke. 


Jeg har aldri vært noe sikkelig opphengt i Gud og kommer neppe bli det heller, men jeg går faktisk hver onsdag i kirken. Eller jeg vil ikke kalle det kirken, fordi det er i et eget ungdomsbygg ved siden av det virkelige kirken. Her er alle ungdommene på min alder samlet hvor vi spiser pizza, cookie og annet snop. Det er ei egen bandgruppe som bruker spille sanger og bare rett og slett prater sammen og har det morsomt. Av og til så bruker ungdomspresten å snakke litt om ting og i fra bibelen, men det er IKKE som å gå i en vanlig gudstjeneste hjemme.  

 En av mine aller beste venninner her bestemte at hun ville gi meg en teen bible sånn plutselig en dag, siden hun ville jeg skulle ha en egen bare. Hun fikk til og med navnet mitt skrevet inn i bibelen! Jeg tror nok ikke jeg kommer sitte meg ned og lese den, men jeg er likvell utrolig takknemelig og kommer ta vare på den! De prøver på ingen måte få meg til å tro på ditt og datt, tvert i mot! 

Kategori: Mine tankerKommentarer

22.sep.2011, kl.01:26

vertsforeldrene mine er jo ikke religiøse men har lyst å dra i kirken en dag for å se og oppleve en amerikansk gudstjeneste:)

22.sep.2011, kl.03:44

Jeg var i youth church i kveld! Veldig spesielt, og ja, HELT annerledes fra Norge! Skal også begynne å gå der hver onsdag fremover, er ganske bra opplegg selvom jeg ikke er så interessert i hva de prater om da, hehe... :)

22.sep.2011, kl.04:09

Kesia Olsen i Florida: akkurat samme jeg tenker :)

22.sep.2011, kl.08:17

Kor arti :D dem hadde sånner ungdomsgruppe i england også, skulle dit en gång men fikk ikje tid :/

22.sep.2011, kl.14:51

Nice. :)

22.sep.2011, kl.20:57

Det virker så mye mer morsomt å være i kirken osv i USA :p Skulle gjerne opplevd det. Vet om ei som opplevde tungetale- det klikka vist helt for alle, hørtes helt sykt ut :P


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/31071592