Photobucket

Jeg skal jo ta billappen her i USA, og for å gjøre det må man ta en liten teori test og da får du en sånn 'tilatelse' til å øvelseskjøre og kjøre opp. Så jeg skal ta den en eller anenn gang i fremtiden, også til neste semester på skolen har jeg Drivers Education. 

  

Det er litt veldig kjedelig å komme i gang med å lese boken/heftet siden det er VEDLIG lite bilder i den og da blir det bare automatisk kjedeligere, hahah. 

 

 

Men som dere ser så er den ikke så veldig tykk slik som den i Norge er, såå skal nok gå bra når jeg setter meg ned for å virkelig lese. Har lest littegrann i den, men har nesten aldri tid til å gjøre det siden jeg gjør lekser etter skolen og etter lekser orker jeg ikke sitte lese i den.

 

 

Mange lurer vell kanskje på hvorfor jeg tar lappen her.. Meeen, når jeg kommer til Norge så skal jeg med en gang sende inn den Amerikanske lappen og få den omgjort til den norske. Så innen ett år så må jeg ta glattkjøring og oppkjøring på nytt, kanskje noen få kjøretimer (aner ikke, men bare småtteri fra hva det egentlig er). Også er det mange som sier at det ikke går, men de to statene i USA som flest fremmedland(?) 'godtar' lappen er faktisk heldigvis Arkansas og Nebraska. Såååå forhåpentligvis så har jeg lappen om et halv år eller noe :D :D

 

Kategori: DiverseKommentarer

07.sep.2011, kl.05:28

Gidder ikke ta lappen jeg, lite vits siden du ikke får brukt den i Norge likevel.

07.sep.2011, kl.08:43

Kult ;D

07.sep.2011, kl.12:00

Nice! Skulle ønske æ også kunne det, men blir litt vanskelig x) Keep up the good work hon!<3

07.sep.2011, kl.16:07

sv: tusen takk! :D og lykke til med å ta lappen!

07.sep.2011, kl.23:13

marianne: hmm .. stor(!!) sannsynlighet for at jeg får brukt den, såå :)


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/30702612