Photobucket

Nå har jeg vært på min aller første amerikans fotball kamp hvor skolen min spilte mot 'fiende' skolen vår som er en skole 15 minutter unna eller noe. Vi tapte dessverre 0-14 meen var kjempemorsomt uansett, det var syyyykt mye folk der og fult av folk som hadde kledd seg opp i skolens farger og greier. Tidligere på skolen hadde vi noe som heter 'pep-ralley' som man har før kampene som regel, har litt bilder og det som kommer fra det senere. 

 

 

I går var det noe slags greier på parkeringsplassen på skolen hvor folk møttes og bare hang litt og skrev på bilene deres angående kampen i dag. Mange hadde også skrevet ting om skolen vi spilte mot og hvis det var upassende ord så måtte de gå å vakse det av innen 10 minutter ellers ville politiet på skolen gå å gi dem bot, haha.

  

Det var som sagt syyykt mye folk der, vi måtte parkere kjempelang borte fra banens egentlige parkeringsplass. Denne kampen var også årets kamp og mot skolens 'fiendelag', noe som var litt surt at vi tapte da, men vi satser på å vinne de neste kampene!
 

 

 

 

Bare så dere vet det så kan jeg ingen av reglene, så jeg har heiet med når det skjedde noe bra, hehe. Jeg ble forklart litt av regelene, men ble ikke så veldig mye klokere av det - men skjønner det basiske da :)

Kategori: Koselige stunderKommentarer

03.sep.2011, kl.13:33
:) Caroline

det verka drit kult!

ser ut som at du kosa dæ å det e kjæmpe bra!<3

03.sep.2011, kl.14:12

Så tøft!! :D


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/30609210