Photobucket

Første skoledag gikk kjemebra, vertsmor kjørte Meghan og meg til skolen i dag siden hun måtte få fikset timeplanen sin også hentet hun oss også, men fra i morgen skal vi ta den berømte gule skolebussen som stopper utenfor huset klokken 06.50!! Jeg fant frem til alle klassene mine, ble litt forvirret ett par ganger siden gangene er stappfulle av mennesker med en gang klokken ringer. Kjenner noen som jeg har klasse sammen med i ett par klasser, så fikk heldigvis litt hjelp av dem med å finne veien frem til rommet.

Hadde på meg langbukse i dag siden skolen har aircondition på veldig kaldt, så gidder liksom ikke sitte fryse i shorts, men ute var det kokvarmt - holdt på å dø mens jeg og Meghan ventet på å bli hentet av vertsmor. Så det var rett i shortsen når vi kom hjem.


 

Jeg er fornøyd med nesten alle fagene jeg har valgt (har skrevet det i et tidligere innlegg), lærerne virker veldig hyggelige og veldig interessert i at jeg er fra Norge. Eneste faget som jeg skal bytte er mattefaget til en litt enklere matte, siden jeg hadde fått den vanskeligste matten og jeg forstod INGENTING, alt av oppgaver er noe jeg ikke har en minste anelse på og alt står på engelsk som gjør det enda mer vanskelig.  Også er engelsk lærerer min noe heeelt for seg selv, serriøst hun prater sinnsykt fort og høyt, er streng og er rett og slett rar/streng/frekk/slitensom ++, aner ikke hvordan jeg skal klare holde ut med henne et helt skoleår. Vertsmor sa jeg kunne høre på kontoret i morgen om jeg kunne få byttet engelsk klasse til læreren Meghan har siden hun skulle være mye bedre og lettere, så får se.

 

 

 

I lunsjen trodde jeg at alle de jentene jeg kjenner hadde en senere lunsj enn meg, men heldigvis hadde ei jente som heter Kelsey lunsj da, så jeg satt sammens med henne og en hel gjeng med andre folk som jeg hadde møtt litt fra før og så møtte jeg mange nye folk også. Også har den svenske utvekslingsgutten som jeg var sammen med i New York lunsj da og Meghan skal prøve å se om hun også kan få lunsj A (er to lunsjtider siden det er så mange elever). Jeg hadde ikke med meg lunsj i dag så jeg måtte nesten bare kjøpe på skolen og ALDRI mer - ikke noe godt i det heeeele tatt! Så vertsmor og vi har vært på WalMart for å kjøpe litt mer skolesaker og mat/snacks som vi skal ha med oss til lunsj fremover.

 

  I morgen skal jeg ha min første cross country trening, gleder meg til å få begynt å trene litt igjen! Lurer på hvordan det skal bli å løpe rundt i den varmen som var nå og har meldt denne uken, KOKvarmt! Meghan skal også være med på cross country så vi var å shoppet litt sportsklær i dag og det syyyykt billig her, så gjett om jeg skal hamstre med meg sportsklær/sko når jeg drar hjem!


 

Kategori: Van BurenKommentarer

16.aug.2011, kl.05:28

så spennende sofie! Godt å se at du trives der :) masse klem <3

16.aug.2011, kl.08:05
Kaja

Høres ut som det gikk kjmpe fint på din første skoledag, så fott :)

korsen sportskle kjøpte du ?? :P

16.aug.2011, kl.08:44
Toril

Godt at du klarte deg igjennom første skoledag, var nok et virvar av folk i de smale gangene! Blir enda bedre når du blir mere kjent der. Håper d går greit å bytte matten. Virker som du trives Sofie og det er vi glad for! Klem fra mamma og pappa;)

16.aug.2011, kl.09:32

WOW, for en stor skole! Den va jo driiiit fin! Æ e nesten helt sekker på at det gikk bra, kos dæ vidre snuppa <3

16.aug.2011, kl.10:44

Sinnsykt fin skole!

Og æ sjekka værmeldinga for der du e, bare for å se kor varmt det e, shit sei æ bære!

16.aug.2011, kl.10:51

Så kult! Jeg drar om en uke, også har jeg time til ambassaden i morgen for å få visum. Snakk om å være sent ute..? hehe :p

16.aug.2011, kl.12:20

så bra at det gikk bra :) Går nok bedre å finne klassan ogsånt etterkvært som du bi bedre kjent ;-) kos dæ masse videre <3

16.aug.2011, kl.15:04
ronja

åå, så artig!! :) glede mæ t å høre korsn det går! kan vi få se et bilde av vertssøstra di? :D

16.aug.2011, kl.21:02

Ser så utrolig gøy ut. Har utrolig lyst til å gjøre det samme når jeg blir gammel nokk!

16.aug.2011, kl.23:35

Akkurat lest alle innleggene dine fra USA :D Kjempe bra at du trives der & så spennende. Gleder meg faktisk å høre videre hvordan det går! :)


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/30223541