Photobucket

New York er suuuper morsomt, disse siste dagene har vært kjempehektiske men vi har fått gjort så og si alt det viktigste man skal gjøre når man er her!  Vi har vært rundt omkring i byen med egen guide, vært standar turist i storby med å tatt bilder av alt og shoppet selvfølgelig. 

 


 

Vi har vært en jentegjeng som har vært sammen disse siste dagene, og vi har gått såå mye rundt omkring i byen for å lete etter butikker, bygninger osv. Noen av oss har til og med tatt subway her nede for aller første gang alene, med x-antall mennesker rundt.

 

 

Vi har vært ganske heldig med været egentlig, det har vært litt overskyet, litt blå himmel, litt sol, bittelitt regn men syykt varmt og klamt! Blir enda varmere i Arkansas, og der er det veldig høy luftfuktighet såå det blir litt annerledes enn hva jeg er vandt med hjemme på Andenes.


Nå er det ikke lenge til vi drar videre til vertsfamiliene våre, noen begynner å dra i natt og resten utover morningen. Jeg drar 07:55 (usa tid) og er fremme i Fort Smith utpå formiddagen, det er en annen svensk gutt som skal bo i samme by som meg så jeg reiser ikke alene :) 

 

ps: jeg vet det er veldig mange bilder i disse to new york innleggene, men har tatt sykt mange bilder så jeg legger så mange som mulig i disse new york innleggene! :) det er mer bilder på facebook for familie og venner.

Kategori: New YorkKommentarer

08.aug.2011, kl.04:46

ååå gleder meg til det er min tur!!:D

08.aug.2011, kl.09:17

Gleder meg også så sykt mye!

08.aug.2011, kl.11:32

Så kult! Jeg holder på å søke om visum (ja, er ...litt... sent ute), drar den 23. august. Blir ikke med på soft landing camp, da..

08.aug.2011, kl.12:40

fyfan, du e heldig! ;o

08.aug.2011, kl.18:44

HELDIG!!

09.aug.2011, kl.17:46

Så heldig som skal være i usa :D

Missunner deg til de hundre ! :D

- HaMaHo


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/30027958