Photobucket

Endelig, etter akkurat 6 månder med letning på familie til meg har jeg endelig blitt plassert! Jeg skal til en by i Arkansas som heter Van Buren, ettersom jeg har forstått så er Van Buren den nest største byen i by-omårdet Fort Smith (en forstat tror jeg det kalles?). Akkurat i det omårdet jeg skal bo i, bor det rundt 25 tusen mennesker, myeeee mer enn 3 tusen mennesker som jeg er vandt med her på lille Andenes. Skolen jeg skal gå på heter Van Buren High School, og etter det jeg har sett på hjemmesiden så har skolen de fagene jeg trenger + en haug med sporter man kan være med på, så da skal det gå helt greit.

 

Vertsfamilien min består av ei enslig dame og ei jente fra Belgia. Har ikke fått så mye informasjon av noen, men skulle få det og bilder veldig snart, så jeg venter i spenning på det :) 

Har ikke fått noe avreisedato, men skolen min begynner den 15.august og områdsprepresentaten min skrev at jeg skal være i Van Buren minst fem dager før skolestart. + jeg skal jo på camp noen dager i New York, så ut i fra det jeg har regnet ut så kan det hende jeg drar den 5 eller 9.august allerede! 

 

EDIT: Jeg resier den 5.august fra Oslo og til New York, men jeg må reise fra Andenes til Oslo torsdag den 4.august!

Kategori: VertsfamilieKommentarer

28.jul.2011, kl.20:43

JIPPI! Så UTROLIG gøy! :-) Morsomt med en større by du er vant til! Hos meg er det jo helt motsatt. Og du er heldig som har en skole med mange valgmuligheter! :)

Enslig mor og to utv.studenter kan bli en god match. Jeg kjenner ei jente som var i samme situasjon som deg: hun hadde et knallår! Hun og jenta hun bodde med ble kjempe-close.

Jeg drar selv nå på tirsdag! GETTIN EXCITED!!!

28.jul.2011, kl.21:32

ææææh, gratulerer med familie :D Høres jo helt supert ut :D Kommer til og bli ett uforglemmelig år, det er jeg sikker på :D

28.jul.2011, kl.22:08

Spennende!!!!!! :D:D

29.jul.2011, kl.11:06

Gratulerer med familie !! Drar selv den 9. til New York med explorius :-D

30.jul.2011, kl.17:10
ronja

gratulerer så masse snuppa <3 kommer til å savne dæ når du fær! håpe du får det fint, loveyou :-)

02.aug.2011, kl.16:33

e såå spennanes å læse! det kommer til å bi så fint :D


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/29798132